Cea mai mică mașină electrică este o… valiză

 

Cel de-al treilea sezon al emisiunii The Grand Tour continuă să impresioneze prin inventivitatea echipei. Episodul de săptămâna trecută ne-a dezvăluit ceea ce ar putea fi considerată cea mai mică mașină electrică din lume.

 

Practic, Jeremy Clarkson a transformat o valiză obișnuită într-un kart destinat transportului personal prin aeroport, pentru a finaliza mai repede procedura îmbarcării în avion.

 

Pornind de la ideea că prezentatorii Jeremy Clarkson și Richard Hammond s-au săturat să își “târâie” geamantanele prin aeroport de fiecare dată când au de călătorit peste hotare, echipa The Grand Tour a improvizat două mini-vehicule electrice pentru ei.

 

Clarkson a primit un soi de hibrid valiză-kart, dotat cu un volan minuscul amplasat destul de incomod – între picioarele conducătorului.

 

De cealaltă parte, Richard Hammond a ales să circule cu ajutorul unui laptop pe roți, modificat astfel încât să funcționeze exact ca un skateboard electric.

 

Deși cei doi coprezentatori sunt destul de neîndemânatici în manevrarea mini-vehiculelor electrice, vizibil stingheri din cauza designului bizar, tocmai acesta este farmecul episodului. Momentul în care Jeremy Clarkson dărâmă accidental un „munte de batoane Toblerone, strigând că „Era așa de când am venit! , este pură comedie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.