Cele mai controversate videoclipuri care nu vor fi văzute niciodată la TV

Unele videoclipuri au fost cenzurate din faşă, altele amendate, altele difuzate doar pe Internet. Iată o listă a unora dintre cele care au primit verdictul: CENZURAT!

Bjork dezbrăcată, cu sânii la vedere. Faptul că niciun videoclip al artistei nu a fost vreodată prea banal sau obişnuit e un lucru cunoscut deja. Dar Cocoon a reuşit să-i intimideze pe mulţi prin apariţiile sale. Este căsătorită cu Mathew Barney şi nu ar fi putut să aibă videoclipuri fără niciun strop artistic.

Cochon Ville al francezului Sebastien Tellier este o definiţie a cuvântului orgie. Nu poate fi difuzat la TV în variantă necenzurată, dar poate fi găsit pe Internet.

N.E.R.D. – Lapdance (XXX Version). Dansuri lascive, sânii lăsaţi la vedere, neglijent, desfrâu vizual. Pharell nu e la singura abatere de exces de „explicit”.

Multă vâlvă a creat şi „Smack My Bitch Up” de la The Prodigy. După lansare, BBC şi MTV au refuzat să îl difuzeze, pentru că incita la violenţă împotriva femeilor şi misoginism.

Justify My Love de la Madonna a fost interzis în 1990 pentru conţinut licenţios, scene de bisexualitate şi masochism. Dar nu a fost suficient pentru ca diva să se „cuminţească”…

Baby Did a Bad, Bad Thing al lui Chris Isaak este unul dintre cele mai sexy videoclipuri difuzate la TV. Regizat de Herb Ritts şi având-o ca personaj principal pe Laetitia Casta pe vremea când era aproape minoră (18 ani), clipul a fost semi-cenzurat: înainte de ora 21.00 era difuzată doar varianta sa cuminte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.