Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

CFR SA a redeschis circulaţia feroviară între stațiile Băniţa şi Merişor

Publicat: vineri, 14 aprilie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis circulaţia feroviară între stațiile Băniţa – Merişor la ora 11.25, pe firul I. Trenurile vor circula pe acest interval cu restricţie de viteză de 30 km/h.

Echipele feroviare au finalizat prima etapă a operaţiunilor de intervenţie între staţiile Băniţa şi Merişor prin ridicarea locomotivei şi a vagoanelor răsturnate, refacerea în totalitate a liniei de cale ferată, a liniei de contact şi a suprastructurii podului. În paralel cu reluarea traficului feroviar pe un fir, se vor desfăşura în continuare lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi la suprastructura podului şi pe firul II.

Primul tren înscris în circulaţie care va tranzita zona Băniţa – Merişor este R 2704 care circulă pe relaţia Simeria – Petroşani, cu plecare din staţia Merişor la ora 12.24.

În toată această perioadă, peste 100 de feroviari din cadrul diviziilor linii, electrificare şi intervenţii Timişoara, Craiova şi Braşov au lucrat în ture, 24h din 24h, pentru restabilirea traficului pe acest interval, iar pentru asigurarea continuităţii transportului feroviar pe Valea Jiului, CFR SA a pus la dispoziţia călătorilor mijloace auto între stațiile Petroșani – Pui.

Utilaje cu care s-a intervenit:

– 3 trenuri de intervenție cu macara de 250 tf şi 125 tf

– 3 drezine pantograph

– 2 utilaje multifuncţionale cu deplasare mixtă rutier/feroviar

– 2 utilaje de tip buldo-excavator

– utilaje de mică mecanizare

CFR SA mulţumeşte călătorilor pentru întelegere şi tuturor companiilor şi autorităţilor locale implicate în operaţiunile de intervenţie desfăşurate pentru restabilirea traficului feroviar în această zona:  SRCF Timişoara, Craiova şi Braşov, Centrul Zonal de Marfă Timişoara, SNTFC Timişoara, SC Electrificare CFR, SC Telecom CFR, SC Intens Prest SRL, Prefectura Hunedoara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Poliţia Transporturi Feroviare Hunedoara, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

Vă reamintim că circulația feroviară pe secția CF Petroșani și Simeria a fost închisă, sâmbătă 8 aprilie 2017, din cauza deraierii unui tren privat de marfă între stațiile Băniţa şi Merişor. Accidentul este anchetat de o comisie mixtă Procuratură/AGIFER.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=78873

Publicat de la data apr. 14 2017. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

28 februarie 2020, 4:28
 

S
Parţial noros
2°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 1°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 7 km/h S
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:56
Apus: 18:01
Prognoza 29 februarie 2020
Zi
 

NV
Înnourat
11°C
Vânt: 7 km/h NV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

SV
Parţial noros
0°C
Vânt: 0 km/h SV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 27-02-2020 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 28 februarie, ora 09:00 - 29 februarie, ora 11:00 Zonele afectate : local la munte, îndeosebi în zona înaltă - intensificări ale vântului și viscol; ninsori în general moderate cantitativ Fenomene : local la munte, îndeosebi în zona […]

Loto

Horoscop

  • 267.881 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team