Cinci noi modele de aparate foto Samsung, gata de lansare

Samsung  își extinde portofoliul de aparte foto compacte smart cu lansarea a cinci noi modele ce le oferă utilizatorilor funcții avansate de conectivitate: WB2200F, WB350F, WB1100F, WB50F și WB35F.

Tehnologiile NFC și Wi-Fi de ultimă generație de la Samsung facilitează împărtășirea imaginilor cu prietenii și familia. Cea mai nouă funcție Tag&Go facilitează conectarea cu alte dispozitive și smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficientă o simplă atingere a smartphone-ului și a aparatului foto, iar imaginile pot fi transferate cu ușurință.

Fără să fie necesară folosirea unui manual de instalare, pot fi activate o serie de funcții ce facilitează transferul, împărtășirea și backup-ul imaginilor. Acestea includ Photo Beam, care transferă imediat imaginea vizualizată de pe aparatul foto pe un smartphone. Cu AutoShare, se realizează automat un backup al imaginilor, în timp ce MobileLink le permite utilizatorilor să selecteze ce imagini să transfere, astfel încât fotografiile să poată fi organizate cu ușurință. Remote View Finder oferă o mai mare flexibilitate atunci când utilizatorul se pregătește să facă fotografii, aparatul foto putând fi controlat prin intermediul smartphone-ului, acesta din urmă acționând ca un vizor și asigurând accesul la o serie de setări manuale.

 

WB2200F – Zoom Optic 60x și design Dual Grip

Cei care acordă o atenție deosebită detaliilor se pot apropia și mai mult de subiectul lor cu noul Samsung WB2200F, un aparat Super Bridge Long Zoom cu zoom optic 60x. În plus, Designul Dual Grip oferă un aspect asemănător aparatelor DSLR profesionale, precum și bateria cu durată de viață extinsă.

Având un senzor BSI CMOS de 16MP, WB2200F produce imaginii în culori vii, bogate în detalii, astfel încât fotografiile vor fi la fel de atractive precum peisajul imortalizat. Având opțiunea de a folosi zoom-ul optic la o viteză de două ori mai mare sau de a sări direct de la zero la 60x, plaja de opțiuni oferă control sporit asupra captării imaginilor.

Cu ajutorul obiectivului cu unghi larg, de 20mm, utilizatorii pot cuprinde mai mult dintr-o scenă în fotografiile lor. Posibilitatea înregistrării Full HD la 30 cadre pe secundă le oferă utilizatorilor filmulețe de calitate, care pot fi vizualizate pe display-ul hVGA LCD de 75 mm (3 inci).

Dotat cu vizor electronic, aparatul le permite fotografilor să capteze imaginile dorite cu mai mare ușurință, iar butonul i-Function oferă acces instantaneu la o serie de setări manuale ale dispozitivului. Fotografii amatori și profesioniști vor putea beneficia de modurile Smart de fotografiere, care oferă setările ideale pentru orice scenariu.

 

WB350F – fotografii uimitoare, ușor de distribuit

Persoanele care doresc să facă și să distribuie imagini impresionante pot face acum acest lucru cu aparatul foto SMART Samsung WB350F. Aceast aparat de ultimă generație este echipat cu un zoom optic de 21x și cu un obiectiv standard de 23mm grandangular, lucru care le permite utilizatorilor să capteze imagini de o profunzime uimitoare.

WB350F este, de asemenea, dotat cu un senzor impresionant BSI CMOS de 16MP. Acesta elimină necesitatea utilizării unui bliț în momente nepotrivite sau la evenimente, întrucât senzorul performant are nevoie de mai puțină lumină față de aparatele convenționale, fără a sacrifica calitatea imaginii.

Un alt aspect impresionant al dispozitivului este capacitatea sa de a capta înregistrări video în Full HD la 30 de cadre pe secundă, în timp ce ecranul LCD Hybrid hVGA de 75 mm (3 inci) le permite utilizatorilor să vizioneze înregistrările la o rezoluție impresionantă, facilitând în același timp o navigare intuitivă în meniu.

Diferitele moduri smart permit editarea și personalizarea fotografiilor, direct din dispozitiv. Funcții precum Dual Capture și Baby Monitor le permit celor care dețin un aparat WB350F să utilizeze aparatul în mod personalizat. De exemplu, cu Baby Monitor tinerii părinți pot monitoriza copilul în timpul somnului, semnalizând momentul în care acesta se mișcă.

Samsung WB350F este partenerul ideal pentru cei care doresc un aparat foto elegant. Carcasa aparatului cu aspect de piele, este disponibilă în cinci culori: alb, negru, maro, roșu și albastru.

 

WB1100F – zoom optic 35x pentru a fi mai aproape de acțiune

WB1100F îi aduce pe utilizatori mai aproape de subiectul compoziției lor cu zoom-ul optic 35x și cuprinde scene mai largi cu un obiectiv de 25mm.

Bazându-se pe abilitățile impresionante de zoom ale dispozitivului, Samsung a dezvoltat și echipat WB1100F cu Speed Control Key, care le permite utilizatorilor să facă schimburi prin diferite niveluri de zoom cu viteză și usurință. Speed Control Key poate fi folosit pentru a activa atât zoom-ul, cât și modul Panorama, care creează imagini panoramice clare și bine definite.

Samsung WB1100F este proiectată pentru fotografii aventuroși care doresc să capteze cu zoom momente uimitoare și să împărtășească instantaneu imaginile cu prietenii și familia. Modul confortabil de prindere permite utilizarea în orice situație. WB1100F va fi disponibil în negru și roșu.

WB50F – cea mai bună cameră pentru copii, de care se poate bucura întreaga familie

WB50F este atractivă și stilată, oferind un zoom generos și un bliț cu efect de bounce, care le permite fotografilor să capteze imagini cu lumină naturală.

Pe lângă un impresionant zoom optic de 12x, WB50F este echipată și cu un senzor CCD de 16MP ce permite blițulului să atingă potențialul său optim și să capteze imagini cu o lumină naturală.

Atât Smart Mode cât și Smart Auto sunt dotări standard ale WB50F. Smart Mode le permite fotografilor un număr de setări diferite pentru personalizare. Smart Auto selectează automat aceste setări, pe baza unei analize a peisajului fotografiat. Ambele funcții permit dispozitivului să surprindă cele mai frumoase imagini.

Samsung WB50F a fost creat special pentru fotografii atenți la estetică și este disponibilă în patru culori diferite. Designul său elegant îi va atrage pe toți cei care doresc un aparat de fotografiat care să fie atât un accesoriu la modă cât și un dispozitiv de fotografiat performant.

WB35F – Design portabil și conectivitate NFC și Wi-Fi

WB35F are un zoom optic 12x și un senzor CCD de 16MP, permițând fotografilor să capteze imagini clare, în culori vibrante. Oferind acces la o suită de moduri Smart, aparatul permite personalizarea imaginilor. O altă funcție impresionantă este modul Smart Auto, care analizează mediul de fotografiere și selectează setările optime pentru orice situație, ajutând fotografii să capteze fotografii uimitoare oriunde ar fi.

Printre funcțiile suplimentare oferite de dispozitiv se numără modul Live Panorama, în care utilizatorii pot activa în mod automat captarea panoramică a imaginii prin simpla mișcare a obiectivului în plan orizontal. În plus, utilizatorii pot înregistra filme în format HD.

Samsung WB35F a fost creat pentru pasionații de fotografie ambițioși, care doresc un dispozitiv accesibil. Aparatul este disponibil în patru culori (negru, roșu, alb și violet). Ecranul QVGA LCD de 67,5mm (2,7 inci) permite un control ușor și navigare simplă.

 

Specificații Samsung WB2200F

Senzor imagine 16,3 megapixeli 1/23” BSI CMOS
Obiectiv 60x Optical Zoom Lens, 20mm Ultra Wide angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) hVGA LCD screen
View finder EVF
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12M Wide, 10M, 8M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video Full HD Video Recording (1920×1080/ 30fps), 1280×720/ 30fp,  640×480/ 30fps,

240 web

High Speed 176×128/ 360fps, 384×288/ 240fpsVideo OutputAV, HDMI 1.4Alte funcțiiTag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile LinkSMART Mode : Beauty Face, Continuous Shot, Landscape, Macro, Panorama,

Action Freeze,Rich tone, Silhouette, Sunset, Low Light Shot, Fireworks, Light Tracei-Function Control, Dual Grip, Full Manual Mode Long life batteryConectivitate Wi-FiPhoto Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,Bundle PC softwarei-LauncherStocareSD (up to 2GB guaranteed), SDHC (up to 32GB guaranteed),

SDXC (up to 64GB guaranteed)BaterieBP-1410Dimensiuni119 X 121,8 X 35,5(98,7)mmGreutate608g (fără baterie)

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

 

Specificații Samsung WB350F

Senzor imagine 16.3 effective megapixel 1/2.3″ BSI CMOS
Obiectiv 21x Optical Zoom Lens, 23mm Wide Angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) hVGA Hybrid Touch Screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video Full HD Video Recording (1920×1080/30p), 1280×720 (30fp), 640×480 (30fps), 240 web
Video Output AV
Alte funcții Tag & Go (NFC/Wi-Fi): Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Beauty Face,  Landscape, Action Freeze, Panorama, Waterfall, Silhouette,

Sunset, Fireworks, Light Trace, Low Light Shot,  Rich tone, Continuous Shot, Macro,Baby Monitor, Dual CaptureConectivitate Wi-FiMobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud (Facebook, YouTube, Flickr, Dropbox**),

E-mail, Auto Backup, Samsung Link, S/W Upgrade Notifier, AutoShareBundle PC softwarei-LauncherStocareMicroSD (up to 2GB guaranteed), MicroSDHC (up to 32GB guaranteed),

MicroSDXC (up to 64GB guaranteed)BaterieSLB-10ADimensiuni113,6 x 65,1 x 25,0 mmGreutate216g (fără baterie)

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

** Disponibilitatea fiecărui serviciu poate diferi în funcție de țară.

 

Specificații Samsung WB1100F

Senzor imagine 16,2 megapixeli CCD
Obiectiv 35x Optical Zoom Lens, 25mm Wide angle, F3.0(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine Dual IS: OIS (Optical Image Stabilization) + DIS (Digital Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) HVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine JPEG format  16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720/ 30fp),  640×480 (30fps), 240 web
Video Output AV
Alte funcții Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Beauty Face, Action Freeze, Sunset, Landscape, Silhouette, Fireworks,

Night, Macro, Light TraceLive PanoramaSpeed Control keyConectivitate Wi-FiPhoto Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

Group Share, SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link, S/W Upgrade NotifierBundle PC softwarei-LauncherStocareSD (up to 2GB guaranteed), SDHC (up to 32GB guaranteed),

SDXC (up to 64GB guaranteed)BaterieSLB-10ADimensiuni124,5 x 86,5 x 96 mmGreutate462g (fără baterie)

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

 

Specificații Samsung WB50F

Senzor imagine 16,2 megapixeli 1/2.3″ CCD
Obiectiv 12x Optical Zoom Lens, 24mm Wide Angle, F3.1(W) ~ 6.3(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) HVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720 /30fp), 640×480 /30fps, 320×240 web
Video Output AV
Alte funcții Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Landscape, Action Freeze, Silhouette, Sunset, Fireworks, Light Trace,

Beauty Face, Night, MacroSoft Flash, Photo/Video Filter, Live PanoramaConectivitate Wi-FiPhoto Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,Bundle PC softwarei-LauncherStoicaremicro SD (2GB guaranteed), micro SDHC (up to 32GB guaranteed),

micro SDXC (up to 64GB guaranteed)

* Class 6 or above is recommendedBaterieBP70ADimensiuni101 x 68 x 27,1 (20,5)mmGreutate157g (fără baterie)

*Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

Specificații Samsung WB35F

Senzor imagine 16,2 megapixeli 1/2.3″ CCD
Obiectiv 12x Optical Zoom Lens, 24mm Wide Angle, F3.1(W) ~ 6.3(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 67,5mm (2.7-inch) QVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
imagine format  JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720 /30fp), 640×480 /30fps, 320×240 web
Video Output AV
Alte funcții Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Landscape, Action Freeze, Silhouette, Sunset, Fireworks, Light Trace,

Beauty Face, Night, MacroPhoto/Video Filter, Live PanoramaConectivitate Wi-FiPhoto Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,Bundle PC softwarei-LauncherStocaremicro SD (2GB guaranteed), micro SDHC (up to 32GB guaranteed),

micro SDXC (up to 64GB guaranteed)

* Class 6 or above is recommendedBaterieBP70ADimensiuni100,9 x 61 x 27,5(20,7)mmGreutate144g (fără baterie)

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.