Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă în judeţele afectate de ninsoare şi viscol

 Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în urma avetizării de cod portocaliu şi cod galben de ninsoare şi viscol, transmisă de Administraţie Naţională de Meteorologie, au fost activate comandamentele locale de iarnă.

 

În prezent nu există linii închise şi nici trenuri blocate, dar circulaţia feroviară pe raza judeţelor afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în condiţii de iarnă.

 

Vă reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o avertizare cu cod portocaliu de viscol şi ninsoare valabilă marţi în intervalul orar 4.00-14.00 pentru Municipiul Bucureşti şi judeţele Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, şi fenomene extreme pentru judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi.

 

Totodată, judeţele Dolj, Mehedinţi, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Sibiu, Braşov, Covasna, Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi vor sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.