Clasamentul Eduniversal Best Masters 2017 va fi dezvaluit pe 11 aprilie

 

6 programe de master din Romania prezente in clasament

Eduniversal va publica rezultatele 2017 ale clasamentului international Best Masters pe data de 11 aprilie. Cu ajutorul datelor colectate de la 17.000 de programe de masterat si de studii post-universitare din peste 1000 de universitati din 154 de tari, clasamentul listeaza 4000 programe MSc, MA, MBA si EMBA in 30 de categorii diferite, in functie de domeniu. 6 programme din România sunt prezente in acest clasament tematic.

Spre deosebire de cele mai multe alte clasamente universitare si de scoli de afaceri, Best Masters claseaza cel mai bun program de masterat si nu doar institutia caruia ii apartine. Aceasta inseamna ca studentii pot cauta un program de studii postuniversitare in functie de domeniul care ii intereseaza. Mai mult, ei pot explora clasamentul in functie de noua zone geografice si gasi cele mai bune programe din fiecare tara.

„Vocatia acestui clasament este de a identifica domeniile de excelenta ale unei universitati si expertizele sale „, declara Cécile Escape, Managing Director al Eduniversal. „Acest lucru permite institutiilor de invatamânt superior sa fie identificate pentru ceea ce fac cel mai bine si ii ajuta pe recrutorii, oferindu-le un instrument util care poate orienta mai eficient munca lor de recrutare.”

Clasamentul complet va fi pus la dispozitia publicului pe site-ul www.best-masters.com , pe data de 11 aprilie 2017 la ora 00.01 CET .

Despre Clasamentul Best Masters

Clasamentul Eduniversal Best Masters este o adevarata evaluare a programelor globale de Master si de MBA, conceput pentru a ajuta viitorii studenti sa faca cea mai buna alegere pentru studiile lor postuniversitare. Acesta este singurul clasament care evalueaza individual programele de masterat la nivel mondial in 30 de domenii de studiu. In fiecare an, acest clasament evalueaza peste 17.000 de programe de studii postuniversitare. Clasamentul final se determina printr-un sondaj la nivelul a 5.000 de firme de recrutare internationale, 800.000 de studenti si peste 10.000 de reprezentanti din 1000 de institutii academice din 154 de tari. www.best-masters.com/

Despre Eduniversal

Cu sediul in Paris, Franta, Eduniversal este o agentie internationala de clasificare si de rating, specializata in invatamântul superior. Compania a dobindit o expertiza solida in evaluarea institutiilor si a programelor academice din Franta, din 1994, si pe plan international din 2007.

Eduniversal desfasoara in prezent doua clasamente internationale: Best 1000 Business Schools (www.eduniversal-ranking.com) si Best Masters Ranking (www.best-masters.com). Aceste clasamente sunt concepute pentru a oferi studentilor informatii care sa ii ajute in cautarea si alegerea studiilor lor viitoare in urmatoarele regiuni: Africa, Asia Centrala, Europa de Est, Eurasia si Orientul Mijlociu, IAsia de Est, America Latina, America de Nord, Oceania si Europa de Vest.

Clasamentul Best 1000 Business Schools este publicat in noiembrie si anuntat in cadrul Conventiei anuale Mondiale a Eduniversal. In ultimii 9 ani, aceasta conventie a reunit cele mai prestigioase profesionisti din invatamântul superior, oferindu-le posibilitatea de a interactiona cu omologii lor internationali si a-si dezvolta reteaua, de a intâlni potentiali parteneri academici. www.eduniversal-eea.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.