Comedy Central Extra, prima televiziune de comedie a românilor

S-a lansat Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează integral seriale originale, animație și stand-up comedy. Conținut original, umor de cea mai bună calitate non-stop, în limba de origine, toate subtitrate.

Comedy Central Extra s-a lansat în România aducând o culoare nouă pe piața locală de televiziune. Fanii comediei care vor să iasă din tipare găsesc aici numai conținut original.

Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite și Marea Britanie și este distribuită în nouă țări din Europa Centrală și de Est, cu o popularitate în creștere.

Grila include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central: „The Daily Show” cu John Stewart. Emisiunea are un public în proporție de 80% cuprins între 18 și 49 de ani. Show-ul a câștigat de 16 ori Premiul Emmy și este descris pe scurt ca o falsă emisiune de știri care speculează comic și satiric știrile reale recente, mai ales din politică și din presa națională.

„The Colbert Report” este un program derivat din „The Daily Show” și mai satiric, și mai obraznic decât acesta. Steven Colbert este un personaj fictiv care satirizează show-urile politice cu prezentatori-vedetă cu atitudine conservatoare.

Cea mai obraznică actriță de stand-up comedy Sarah Silverman joacă propriul său rol în „The Sarah Silverman Show” – de acum și pentru telespectatorii din România. Este o femeie singură, fără servici, cu apucături copilărești și depinde întru totul de sora sa Laura (jucată, surprinzător, de Laura Silverman). Sarah este patetică, egocentrică, infantilă și uneori chiar proastănacă. Alte personaje sunt cei doi vecini gay – sau gay-borii cum îi numește ea – și prietenul Laurei care este ofițer de poliție. Viața lor de zi cu zi este descrisă prin diferite scene și cântece.

Televiziunea mai difuzează un spectacol de farse prin telefon cu victime reale. În „Crank Yankers” joacă actorul Seth MacFarlane din Family Guy, rapperul Biz Markie sau comicul Jimmy Kimmel. Folosind diverse situații ca punct de plecare, farseorii improvizează răstălmăcind răspunsurile „victimelor”, cu scopul de a-i ține cât mai mult la telefon. Partea vizuală a emisiunii este animată cu păpuși ilustrând ceea ce se petrece în timpul convorbirilor.

Comedy Central Extra difuzează de asemenea două serii celebre și cunoscute la nivel mondial. „Workaholics” este despre trei tipi complet iresponsabili în curs de maturizare, satirizând așa-zisa responsabilitate ce vine cu vârsta și nevoia de a avea o slujbă. Seria a fost creată în parteneriat și scrisă în mare parte împreună cu cei trei actori care joacă în ea.

Cea de-a doua este o comedie de situație tipic americană, „Reno 911!”, despre șapte ofițeri de poliție cam vai de ei, care se cred cei mai tari polițiști din lume. Toate le ies fix pe dos când sunt chemați ca să apere și să protejeze. Seriea este o improvizație plecând de la o situație generală și un scenariu minim.

Și nu în ultimul rând, televiziunea difuzează animația „politic-incorectă” „South Park”, creată special pentru Comedy Central, celebră pentru animația simplistă, limbajul fără perdea și sumbru și umorul suprarealist care acoperă o mare varietate de subiecte tabu. Seria a primit numeroase premii, inclusiv de patru ori Premiul Emmy pentru cea mai bună emisiune de prime-time.

Comedy Central Extra este o televiziune disponibilă în pachetele Romtelecom și se află în plină extindere a distribuției.

Viacom International Media Networks (VIMN) este una din cele mai cunoscute companii de entertainment. VIMN deține câteva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzînd Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global în peste 600 de milioane de case, în 160 de țări și în 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat și prin peste 550 de mijloace media digitale și televiziuni pe mobil.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.