Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Comisarul european Corina Crețu în vizită oficială în Grecia

Publicat: joi, 04 octombrie 2018

Timp de trei zile, comisarul european pentru politică regională Corina CREȚU efectuează o vizită oficială în Grecia pentru a prezenta propunerea Comisiei Europene privind politica de coeziune post-2020 și pentru a inaugura trei proiecte majore de transport și mediu, ce au beneficiat de finanțare europeană cu o valoare totală de 1,3 miliarde de euro. La acestea, potrivit unei recente decizii a Comisiei Europene, se adaugă alte investiții de 120 milioane de euro, pentru secțiunea de autostradă ce va lega peninsula Aktio de autostrada Ioniană, o cale de transport importantă ce asigură conectarea regiunii de nord-vest a Greciei cu partea de sud a țării.

Așa cum a subliniat președintele Juncker în discursul său despre starea Uniunii Europene, Grecia și-a reluat soarta în propriile mâini. Iar aceste patru proiecte, fiecare în felul său, vor oferi sprijin Greciei pentru a scrie un nou capitol din propria istorie. Grecia este deja unul din principalele state membre ce beneficiază de fonduri europene, iar în deceniul următor, Comisia propune creșterea volumului de resurse oferite de politica de coeziune pentru a asigura creșterea economică durabilă a țării, crearea de locuri de muncă și o viață mereu mai bună pentru poporul grec„, a declarat înaltul oficial european înaintea vizitei.

În Grecia, comisarul european Corina CREȚU se întâlnește cu dl. Alexis TSIPRAS, prim-ministrul Greciei, cu dl. Yiannis DRAGASAKIS, vicepremier și ministrul dezvoltării, cu dl. Stathis GIANNAKIDIS, ministrul-adjunct al dezvoltării, și cu dl. Kostas BAKOYANNIS, guvernatorul regiunii Grecia centrală.

Un comunicat de presă integral este disponibil aici.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=104562

Publicat de la data oct. 4 2018. Categorii ACTUALITATE, ALEGEREA NOASTRA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 mai 2019, 3:19
 

V
Parţial înnourat
15°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 82%
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:40
Apus: 20:46
Prognoza 25 mai 2019
Zi
 

VSV
Predominant înnourat cu furtună
25°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

VSV
Predominant senin
13°C
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-05-2019 Ora : 12 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23 mai, ora 12 – 24 mai, ora 22; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 23 mai, ora 12 – 24 mai, ora […]

Loto

Horoscop

  • 210.917 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team