Concurs cu tematică istorică în Sectorul 6

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, mâine, 28 februarie 2014, începând cu orele 14.00, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu-Grant” va fi gazda unui concurs de istorie organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni.
Cu participarea unui număr de 20 de tineri, elevi ai unor licee din comunitate precum Marin Preda, Elena Cuza sau Tudor Vladimirescu, concursul le propune candidaţilor subiectul ”România şi  Europa”, o temă de actualitate, de care depinde strategia de politică externă a României.
Juriul va fi prezidat de domnul Ionel Puşcaş, profesor de istorie, organizatorii pregătind numeroase premii şi cadouri pentru câştigători şi participanţi.
Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” este un spaţiu de recreere şi abilitare destinat copiilor şi adolescenţilor din comunitatea Sectorului 6, punând la dispoziţia acestora, în mod gratuit, activităţi culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.