Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Concurs de fotografii Cel mai frumos „Acasă”

Publicat: marți, 31 decembrie 2013

Asociaţia Tinerilor pentru România organizează, până în data de 6 ianuarie 2014, concursul de fotografii Cel mai frumos “Acasă, menit să scoată în evidenţă cele mai frumoase momente petrecute în sânul familiei şi alături de prieteni, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Competiţia este dotată şi cu premii pentru primele trei locuri şi un premiu de popularitate. Astfel, locul 1 va primi 100 de lei şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie), locul 2 – o colecţie de 5 cărţi şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie), locul 3 – o ramă foto împreună cu fotografia de grup şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie). Premiul de popularitate va fi obţinut de fotografia care va obţine cele mai multe like-uri.

Toţi concurenţii pot trimite un email cu fotografiile la adresa concurs@atpr.org, menţionând numele şi prenumele, numărul de telefon şi adresa de Facebook.

„Prin „acasa”, unii inteleg o cladire, dar cei mai multi inteleg familie, suflete, iubire, caldura. Prin acest concurs de fotografii vrem sa scoatem ce-i mai frumos din acest concept. Ii invitam ca toti sa ne transmita adevarul lor”, declară Octavian Constantinescu, presedintele Asociatiei Tinerilor pentru Romania, filiala Bucuresti

Departajarea concurenţilor va fi făcută după metodologia 30% numărul de like-uri obţinute pe pagina de Facebook a ATPR, www.facebook.com/AsociatiaTinerilorPentruRomania, iar 70% din punctaj va fi asigurat de un juriu format din fotografi profesionişti, voluntari ai Asociaţiei Tinerilor pentru România.

“Scopul concursului este de a promova bucuria, iubirea şi magia Sărbătorilor. Vrem să scoatem în evidenţa importanţa familiei şi prietenilor pentru o viaţă trăită frumos. În fapt, această este calea spre o viaţă mai bună: familia şi prietenii”, declară Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic şi educaţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20816

Publicat de la data dec. 31 2013. Categorii Recomandări ULTIMA ORĂ, STUDENT NEWS.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 octombrie 2019, 7:01
 

N
Ceaţă
8°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 8°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 18:19
Prognoza 24 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Parţial noros
9°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 23-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 06:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Botoşani;Județul Suceava: zona joasă;Județul Galaţi;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Vrancea: zona joasă;Județul Iaşi;Județul Vaslui; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m.
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 23-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 00:00 si 03:00 In zona : Județul Brăila;Județul Buzău: zona joasă; Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m

Loto

Horoscop

  • 235.492 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team