Concursul Național de Interpretare Scenică LAURI Cluj Napoca, Ediția a II-a 2017

Voci cristaline, mișcări grațioase, interpretări sârguincioase, prezențe scenice inedite și mult entuziasm, este rețeta care va coagula și anul acesta energiile participanților la cea de a II-a ediție a Concursului Național de Interpretare LAURI.  Organizat în perioada 25-26 noiembrie 2017 de Societatea Culturală Filarmonia în parteneriat Societatea Internațională de Studii Muzicale, proiectul beneficiază de susținerea financiară a Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

            La fel ca la prima ediție, concursul se adresează atât amatorilor cât și profesioniștilor ce activează în spațiul artelor scenice și se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă. Secțiunile concursului sunt: canto, instrument, coregrafie și teatru.

Evenimentul va avea loc la Sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj-Napoca și Sala Mare a Cinematografului Dacia din Mănăștur.

Concursul LAURI vine în întâmpinarea copiilor și a tinerilor cu aptitudini artistice, propunându-și să încurajeze strădania întru dezvoltarea și desăvârșirea frumosului. Aceștia vor găsi în cadrul Concursului LAURI un spațiu formal de raportare valorică asistat de un juriu profesionist, astfel încât premiile și diplomele obținute să constituie recompense valoroase ce încurajează efortul de a valoriza o aptitudine, un talent sau poate chiar o chemare.

Ediția de anul trecut a reunit 64 participanți din județele Cluj, Timiș, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Bihor.

Regulamentul concursului se află pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/pg/LAURI-585768148272552/about/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.