Conferința Digital Signage – Alex Baker (Retail Tech X), Dio Boaca și Eduard Dumitrașcu îți arată cum poți pune în valoare brandul tău prin afișajul digital

Liderii industriei digital signage se intalnesc pe 11 octombrie 2019 la Bucuresti, la Conferinta Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a-ti oferi cele mai noi solutii de semnalizare digitala.

Afla de la cei mai buni speakeri din industria locala si internationala, specializati in domeniul AV, cum poti pune in valoare brandul tau cu ajutorul afisajului digital, ca sa creezi customer engagement!

Printre speakeri

Alex BAKER, fondator&CEO Retail Tech X

(speaker pe tema: Semnalizarea digitala in era inteligentei artificiale (AI) – cele mai bune practici si cele mai mari esecuri din tarile nordice si din intreaga lume)

Line-up-ul editiei din acest an este condus de Alex Baker, fondatorul Retail Tech X, companie specializata in tehnologia de retail. Baker este antreprenor, dar in acelasi timp si un lider si speaker international al carui scop este acela de a oferi oamenilor experiente inedite de retail si de a contribui la o lume mai buna.

Citește mai mult: Printsign

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.