Conferința Internațională de Arhitectură INGLASS Varșovia 2014

ABplus Events, în parteneriat cu Asociația Arhitecților Polonezi SARP, organizează pe 4 februarie, la Hotel Marriott din Varșovia, cea de-a patra ediție a Conferinței Internaționale de Arhitectură INGLASS, proiect european care promovează exemplele recente de bună practică din arhitectură și cele mai noi proiecte care pun în valoarea aplicațiile sticlei.
Participă peste 250 de arhitecți invitați și speakeri din Marea Britanie, Polonia, Danemarca, Spania, Turcia, Finlanda, România, Austria și Germania.
Invitatul special al ediției din acest an este arhitectul Ósbjørn JACOBSEN, câştigătorul Premiului Uniunii Europene pentru Arhitectură Contemporană Mies van der Rohe Award 2013, cu proiectul Harpa din Reykjavik.
La INGLASS Varşovia 2014 participă cele mai apreciate şi premiate birouri internaţionale de arhitectură ale momentului: Zaha Hadid Architects, Henning Larsen Architects, Wilkinson Eyre Architects, Schmidt Hammer Lassen Architects şi multe altele.
Programul evenimentului cuprinde o sesiune de deschidere, unde sunt invitați preşedinţii principalelor organizaţii profesionale ale arhitecţilor din Turcia şi România, și trei sesiuni plenare în care vor fi prezentate proiectele ultimului an. Preşedintele Asociaţiei Arhitecţilor Polonezi SARP, arhitect Mariusz ŚCISŁO va deschide ediția de la Varșovia, în calitate de partener instituţional al evenimentului.
INGLASS se bucură de prezenţa arhitectului Rainer MAHLAMÄKI, care va prezenta cel mai recent proiect, Muzeul Istoriei Evreilor din Polonia, o clădire emblematică inaugurată anul trecut la Varșovia.
Din program: „Chmielna 25 – street kaleidoscope”, de arh. Andrzej BULANDA; „Glass-Paper-Scissors”, de arh. Juan COLL-BARREU; „Reflections on Transparency”, de arh. Kristian Lars AHLMARK; „Gardens by the Bay: How WEA made a hothouse cool”, de arh. Matthew POTTER; „Zaha Hadid Architecture”, de arh. Charles Walker; „Harpa concert hall, Reykjavik – a prize winning collaboration between architects, artists and engineers”, de arch. Ósbjørn

JACOBSEN și multe alte proiecte europene recente premiate la ultimele ediţii ale concursurilor internaţionale de arhitectură.
INGLASS este un eveniment creat de ABplus Events și face parte din seria expoconferințelor internaționale pentru arhitecți și contractori, alături de GIS, RIFF, LAUD și CONTRACTOR.
„De 17 ani, împreună cu partenerii noştri, promovăm excelenţa în domeniul arhitecturii şi construcţiilor, prin evenimente internaţionale organizate pentru arhitecţi şi contractori. ABplus Events, în calitate de Professional Trade Events and Congress Organizer, este creatorul conceptului rețelei naţionale de expoziţii CAMEX dezvoltată în România în perioada 1997 – 2010 şi continuată de seria de evenimente premium de tip expoconferință adresate arhitecților și contractorilor.Experienţa acestor 17 ani pe piaţa Europei centrale şi de Est poziţionează evenimentele noastre în rândul celor mai eficiente platforme de business networking din regiune, o sursă de informaţii actualizate permanent, sprijinind formarea continuă a specialiştilor şi promovarea tinerelor talente. Reunind sute de arhitecţi practicieni şi antreprenori din Europa, Asia şi Statele Unite ale Americii, evenimentele ABplus Events promovează proiectele, realizările şi exemplele recente de bună practică din arhitectură şi din industria construcţiilor”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.