Conferința „România responsabilă”. Schimburi de idei pentru politici și inițiative benefice

Asociația Inițiativa Ecologistă Europeană și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România vor organiza, în data de 20 februarie 2024, conferința „România responsabilă”.

În contextul intern și internațional complicat pe care îl proiectează anul în curs, conferința urmărește marcarea și încurajarea acțiunii responsabile în mediul economic, politic și social, ca premise pentru accelerarea traiectoriei de dezvoltare a României.

Agenda conferinței va aborda cu prioritate impactul deciziilor luate de mediul politic și de afaceri din perspectiva interesului general, cu accent pe avantajele pe care o abordare responsabilă o are asupra evitării riscurilor.

În acest sens, conferința are ca scop facilitarea schimbului de idei între zonele de decizie ale societății românești, în beneficiul unor politici și inițiative care să aducă beneficii durabile în termeni de excelență, inclusivitate, echitate și sustenabilitate.

La dezbatere vor participa, într-un format interactiv, membri ai guvernului, parlamentari, președinți de consilii județene, consilieri de stat, primari, antreprenori, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile.

Experiențele invitaților la nivel local, regional, național și european vor constitui punctul de plecare pentru conturarea de soluții adaptate situației actuale și a unei mase critice de reprezentanți ai mediului politic, antreprenorial și civic care să permită avansarea în România a unei agende publice bazate pe responsabilitate.

Conferința va avea loc la Palatul Parlamentului, la sala 3150, etaj 3 (intrarea Izvor), de la ora 13:30.

Comments

comments

One thought on “Conferința „România responsabilă”. Schimburi de idei pentru politici și inițiative benefice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.