Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Congresmenii americani au picat testul: Nu înțeleg cum funcționează Facebook

Publicat: miercuri, 11 aprilie 2018
Presa americană a concluzionat că Mark Zuckerberg s-a descurcat bine la prima audiere din Senat, iar una dintre cele mai categorice cronici vine de la CNN care spune că celebrul miliardar a scăpat ușor fiindcă o bună parte dintre senatori pur și simplu nu înțeleg modelul de business al Facebook și de aceea au pus întrebări neinspirate. Pe de altă parte, mulți analiști au spus că, deși Zuckerberg și-a cerut scuze și a spus că este de vină pentru greșeli, a lăsat mai multe întrebări fără răspuns.

Cu puține excepții, scrie CNN, senatorii au arătat prin întrebările lor că nu prea sunt la curent cu modul în care funcționează Facebook și, tocmai de aceea, la o parte dintre întrebări Zuckerberg a răspuns în genul; Deja puteți face asta sau Deja permitem acest lucru, fiind vorba, de exemplu, despre posibilitatea de a șterge o parte dintre datele pe care Facebook le are despre fiecare.

La alte întrebări, prea generale, Zuckerberg a cerut lămuriri suplimentare, iar la câteva mai complicate a spus că își va pune oamenii să se ocupe de subiect.

Au fost însă și senatori care au fost mult mai la obiect și au insistat cu întrebările punctuale, exemple fiind Kamala Harris și Ted Cruz.

Este foarte clar că Zuckerberg a fost bine pregătit și a exersat cu avocații cele mai grele întrebări care i s-au putut pune. A fost calm și sigur pe el, ba uneori a făcut și glume. A fost respectuos, s-a abținut în a se lua la harță cu senatorii și este clar că a ținut cont de sfaturile consilierilor.

Unele întrebări au arătat că o parte dintre cei care l-au interpelat erau nepregătiți. Senatorul Orrin Hatch l-a întrebat pe Zuckerberg cum se poate susține un model de afaceri în care userii nu plătesc pentru acel serviciu. „Senator, we run ads”, i-a răspuns Zuckerberg, explicând că Facebook vinde publicitate.

Printre ezitări se numără răspunsul lui Zuckerberg la întrebările legate de hotelul unde a stat și oamenii cu care a corespondat în ultimele zile. El a răspuns că nu ar vrea să dezvăluie aceste informații.

Și investitorii au receptat pozitiv prestația lui Zuckerberg, acțunile crescând cu 5%.

Sursa: HOTNEWS

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=96014

Publicat de la data apr. 11 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, Breaking News.

Zona comentariilor

Meteo în țară

19 octombrie 2018, 0:35
 

N
Noros
15°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 16°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:35
Apus: 18:25
Prognoza 20 octombrie 2018
Zi
 

NNV
Parţial însorit cu precipitaţii
17°C
Vânt: 4 km/h NNV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NNV
Nori intermitenti
10°C
Vânt: 0 km/h NNV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 139.783 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team