Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

CONSILIUL CONCURENȚEI pune în consultarepublică angajamentele propuse de HELP NET pentru a putea prelua 63 de farmacii de FARMACEUTICA REMEDIA SA

Publicat: joi, 25 iunie 2020

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de Help Net Farma SA în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul preluării fondurilor de comerț aferente unui număr de 63 de farmacii aparținând Farmaceutica Remedia SA.

Cele 63 de farmacii sunt localizate în București și în județele Alba, Arad, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș și Timiș

Atât Help Net Farma SA, cât şi farmaciile achiziționate sunt active, în România, în sectorul comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice și parafarmaceutice.

Help Net face parte din grupul german Phoenix, furnizor de servicii integrate de sănătate, la nivel european, cu o prezență activă în 27 de țări. În România, grupul Phoenix este prezent și pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul companiei Farmexim SA.

În urma analizei, au rezultat anumite îngrijorări concurențiale în ceea ce privește efectele pe care această operațiune le-ar putea avea pe piața comercializării cu amănuntul a produselor farmaceutice și parafarmaceutice din zona Aviaţiei Park, Bucureşti.

Angajamentele propuse de Help Net Farma SA pentru a elimina îngrijorările autorității de concurență prevăd cesionarea fondului de comerț aferent farmaciei aflată pe Str. Alexandru Aviaţiei Park din Bucureşti.

Conţinutul angajamentelor formulate de Help Net Farma SA sunt publicate pe pagina web a autorităţii de concurenţă, la adresa: http://www.consiliulconcurentei.ro.

Consiliul Concurenţei invită persoanele fizice sau juridice interesate de concentrarea economică analizată să trimită observaţii cu privire la angajamentele propuse de Help Net până la data de 29 iunie 2020, prin fax la nr. 021.405.45.10, prin email bunuri.consum@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la adresa Consiliului Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701.

Biroul de Presă

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=113945

Publicat de la data iun. 25 2020. Categorii ACTUALITATE, ECONOMIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

2 iulie 2020, 10:06
 

ENE
Soare
27°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 32°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 65%
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 5
Răsarit: 5:35
Apus: 21:04
Prognoza 3 iulie 2020
Zi
 

E
Înnourat
34°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

ESE
Senin
20°C
Vânt: 0 km/h ESE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 307.881 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team