Contestatarii proiectului Legii Minelor protesteaza in incinta cladirii Avocatului Poporului

ap
(Sursa: www.facebook.com/unitisalvam)

Accesul protestatarilor in cladirea Avocatului Poporului a fost ingradit, in jurul ore 13:00, unde aproximativ 150 oameni au fost inchisi cu cheia in cladire, pentru 5 minute, pana la interventia Jandarmeriei, care au amenintat cu sanctionarea tuturor celor care protesteaza, pe motiv ca ar bloca accesul in institutie. In acest timp, in fata cladirii se afla alte aproximativ 50 de persoane, care nu sunt lasate sa intre in incinta cladirii.

“Nu se poate ca acesti romani sa aiba suflet anti-romanesc. Este o rusine!” a declarat un protestatar la adresa parlamentarilor, legat de Legea Minelor.

„Chiar daca ne asteptam sa apara curand si baietii in bleumarin, Ziua Internationala a Drepturilor Omului nu s-a terminat, stam cat se poate de mult aici, daca trebuie chiar pana la 12 noaptea”, a transmis unul dintre reprezentantii Uniti Salvam, prin intermediul transmisiei LIVE din incinta cladirii, ce poate fi gasita la aceasta adresa: http://bambuser.com/channel/dinreal

Contestatarii proiectului doresc ca prin aceasta actiune sa puna presiune directa pe Avocatul Poporului, care evita pe cat de mult contactul cu cei prezenti acolo.

Revenim cu detalii.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.