Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Crăciun fericit și un An Nou cu sănătate și împliniri! – Maria Diana POPESCU

Publicat: sâmbătă, 21 decembrie 2013

Haideţi să ne facem încălzirea pentru sărbători! Tuturor ne prinde bine cîte pahar de umor. Deja aud cum torc pisicile de bucurie. Nici nu se porniseră sărbătorile la drum, iar marile moluri aprinseseră luminiţele în brazi de prin noiembrie. De dragul banilor vom auzi, nu peste mult timp, colindele şi pluguşorul prin august. Ce contează tradiţia şi credinţa neamului invadat! Bani să le iasă. Cît mai mulţi şi mai devreme. M-am chinuit tot anul să dresez cîinii aciuaţi în Palatul Parlamentului şi, surpirză! În 2014 B.N.R. va scoate o bancnotă nouă, cea de 99,99 lei, Mugurel va ieşi la pensie, iar guvernanţii vor face muncă patriotică în folosul societăţii. Politica românească a fost tot anul ceva fain, adică o lecţie educativă, o strînsă interdependenţă între hoţi, vardişti, reclame la pempărşi, credite, medicamente şi hîrtie igienică. Adică, ţeapă pe faţă! Eu tocmai am început o călătorie spre gradul zero al sufletului, în ideea de a-mi încărca prin credinţă mecanismele lăuntrice, astfel încît să pot face faţă şi iarna aceasta gerului intern şi extern. Măcar acum, de Sfintele Sărbători ale Crăciunului, voi încerca să uit că sîntem printre săracii Europei, şi cu toate astea plătim cele mai multe şi mai mari taxe, comparativ cu statele bogate ale continentului. În condiţiile unui salariu minim în Ţară de zece ori mai mic decît al acestora. Urarea mea pentru burghezii capitalişti, pentru jefuitorii României şi pentru toţi piraţii de stat este să trăiască şi ei, de la anul şi la mulţi ani, stresul românului că nu-şi poate plăti chiria, întreţinerea, ratele la bănci sau că nu a avut ceva de mîncare pe masă pentru copii în timpul anului, şi nici acum de Sfintele Sărbători. Aşa ne trebuie dacă votăm cu televizorul, în loc să votăm cu raţiunea. Păcat de copiii noştri! De viitorul lor! Păcat că am crezut că nişte tîlhari, care şi-au făcut televiziuni şi legi pentru a scăpa de justiţie, vor lucra pentru popor.

Aceste figuri de stat, preumblate pînă la uzură prin cristalele televizoarelor şi pe la pupitrul României, extrem de sensibili la problemele cetăţenilor, vor dispărea precum şobolanii în colonii de lux, dar vor comunica prin canale subterane, şi vor coace pe furiş ordonanţe şi legi împotriva românului. În Ţara urgisită de ei vin Sărbătorile Creştine, pasămite îi va mustra miligramul de conştiinţă care le-a mai rămas şi vor merge la spovedit după post. Altfel nu ştiu cum vor scoate cămaşa pe lumea ailaltă, la judecata supremă. Şi anul acesta am fost înecaţi cu forţa în sărăcie şi tăcere, am suportat falsitatea şi grosolănia politicilor de la Bucureşti. Am strîns din dinţi şi i-am suportat pe politicienii aceştia defecţi, de o vulgaritate bolnavă, care ne rînd în nas, numai pentru că-i votează societatea,  ţinută prin şiretlicuri cu mîinile la spate. Tot timpul anului, la vîrf, s-a înregistrat o decădere morală generală, sau, mai bine spus o politică de stat golănesc-licenţioasă. Am asistat aproape nepăsători la lipsa de scrupule şi de bun simţ ale parlamentarilor, care ne-au băgat mîna în buzunar pînă la umăr, ca apoi să-şi voteze amendamentele aduse pe furiş Codului Penal”, că, de!, infractorilor aleşi li se cuvin drepturi şi imunităţi. Vor chefui liniştiţi de sărbători! De la anul pot fura fără frică!  Dictatura în cadrul legiferat de ei, îi fereşte de „mititica”.

Pentru un român cu mintea acasă, purtarea golănească a Puterii de la Bucureşti, care a generat distrugere şi haos social, reflectă clar deraierea ireparabilă a clasei politice. Cum să părăsească palatele aceste specimene care alcătuiesc metafizica hoţiei şi a corupţiei? De acolo le vin pe gratis huzurul şi bogăţia! Doamne, cred, că aceşti neoameni, care au vîndut Patria cu totul, trebuie duşi obligatoriu într-un sanatoriu, unde au toată libertatea să construiască drame, dar pe spinarea lor. Să se închidă porţile în urma lor şi să se arunce cheile! Nu, nu, necuraţii nu mai trebuie lăsaţi în libertate la anul! Sînt un real pericol pentru naţiune! Altfel vom deveni o ţară unde corupţii, hoţii, clanurile mafiote, exploatatorii, nebunii şi obsedaţii au drepturi egale cu cele ale oamenilor normali. Ba chiar mai mari. Poporul român nu merită asemenea tratament catastrofal. Sînt sigură că s-a săturat de biciul dictaturii care bîntuie România de un sfert de veac, şi va avea suficientă forţă ca să lupte pentru o viaţă demnă în 2014! Să se scuture de această burghezie parazită! Va avea suficientă înţelepciune ca să-şi spună cuvîntul la urne. Fotoliile bine retribuite şi averea nemuncită le-au afectat sever echilibrul mintal politicienilor de gang, nu de rang. Dacă s-ar fi deschis puşcăriile, potrivit „Raportului Legii amnistiei şi graţierii”, votat noaptea, în secret de deputaţii jurişti”, următorii hoţi eminenţi ar fi zburdat de sărbători în voia portofelului:

1. Adrian Năstase (fost premier) – 3 ani de închisoare pentru şantaj (sentinţă nedefinitivă). Condamnarea la doi ani de închisoare în „Trofeul Calităţii”, executată, ar fi fost amnistiată.

2. Dan Voiculescu (fost senator) – 5 ani de închisoare în „Dosarul ICA”, ar fi scăpat de închisoare. În dosarul de şantaj al Antena 3, pedeapsa sa şi a celorlalţi inculpaţi ar fi fost amnistiată.

3. Cătălin Voicu (fost senator) – 5 ani de închisoare pentru corupţie, în prezent încarcerat la Jilava. Ar fi ieşit din închisoare prin graţierea pedepsei pe care o execută.

4. Relu Fenechiu (fost ministru) – 5 ani de închisoare în dosarul „Transformatorul” (sentinţă nedefinitivă). Ar fi scăpat de închisoare prin graţierea pedepsei.

5. Decebal Traian Remeş (fost ministru) – 3 ani de închisoare în dosarul „Caltaboşul”, în prezent încarcerat. Ar fi ieşit din închisoare prin graţiere.

6. Codruţ Şereş (fost ministru) – 6 ani de închisoare pentru trădare. Ar fi fost graţiat.

7. Miron Mitrea (fost ministru) – Judecat în primă instanţă pentru luare de mită. Dacă va fi găsit vinovat şi condamnat la o pedeapsă de pînă în 6 ani de închisoare, ar fi fost graţiat.

8. Liviu Dragnea (vicepremier) – Judecat în primă instanţă în dosarul „Fraudă la Referendum”. Infracţiunile de care este acuzat ar fi fost amnistiate.

9. Adrian Severin (europarlamentar) – Judecat pentru luare de mită pentru lobby în Parlamentul European. Dacă va fi condamnat la o pedeapsă de pînă la 6 ani, aceasta ar fi fost graţiat.

10. Radu Mazăre (primar) – Trimis în judecată pentru retrocedări ilegale de terenuri. Ar scăpa de închisoare prin amnistierea unor infracţiuni şi graţierea celorlalte.

11. George Becali (fost deputat) – Condamnat în „Dosarul Valiza” şi în „Dosarul hoţilor”. Ambele infracţiuni ar fi fost graţiate.

12. Ioan Avram Mureşan (fost ministru) – Condamnat la şapte ani de închisoare pentru deturnare de fonduri şi abuz în serviciu, infracţiunile ar fi fost amnistiate. Şi, „stim㔠pentru cei pe care i-am omis după numele  şi dosarele lor penale.

În sfîrşit, la final de an, vă prezint gala laureaţilor, care, timp de 24 de ani au tocat mărunt România şi poporul, au volatilizat economia, au îmbolnăvit sănătatea, au devastat învăţămîntul, au vîndut suveranitatea, bogăţia şi pacea socială. Mai pe scurt, ei sînt călăii naţiunii române, despre care trebuie să ia cunoştinţă şi cei aflaţi în faşă:

Guvernul Petre Roman – 26 dec. – 28 iun. 1990
Guvernul Petre Roman – 28 Iun. 1990 -16 oct.1991
Guvernul Teodor Stolojan -16 oct. 1991-18 nov. 1992
Guvernul Nicolae Văcăroiu – 20 nov. 1992 -11 dec. 1996
Guvernul Victor Ciorbea -12 dec. – 17 apr. 1998
Guvernul Radu Vasile – 17 apr. – 22 dec. 1999
Guvernul Mugur Isărescu- 22 dec. 1999 – 28 dec. 2000
Guvernul Adrian Năstase – 28 dec. 2000 – 28 dec. 2004
Guvernul Călin Popescu Tăriceanu – 29 dec.2004 – 22 dec. 2008
Guvernul Emil Boc 1- 22 dec. 2008 – 23 dec. 2009
Guvernul Emil Boc 2  – 23 dec. 2009 – 9 feb. 2012
Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu –  9 feb. – 27 april 2012
Guvernul Victor Ponta 1 –  7 mai – 21 dec. 2012
Guvernul Victor Ponta  2 – 21 dec – om trăi şi-om vota!

Voi, dragi români, bucuraţi-vă de sărbători şi nu uitaţi ca la Naşterea lui Iisus să fiţi buni şi darnici cu săracii de lîngă voi! Atunci cînd omul este lucrător cu Dumnezeu, faptele lui devin funcţii în slujba Sa!  Milostenia poate să se întîlnească astfel cu liturghia, integrîndu-se în liturghia cosmică! Prin bunătate cîntăm Numele lui Dumnezeu, iar faptele noastre de bine devin conducătoare spre Împărăţia Sfîntă! Tuturor prietenilor revistei Agero, tuturor românilor din Ţară şi din străinătate, care sînt de partea adevărului, care îmi scriu şi susţin demersurile mele, le urez Crăciun Fericit şi un An Nou cu împliniri, sănătate şi bucurie. Lor li se cuvine respect, consideraţie şi preţuire. La mulţi ani frumoşi!

Pentru Ultima Oră 

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20386

Publicat de la data dec. 21 2013. Categorii Coltul Ager.

Zona comentariilor

Meteo în țară

14 octombrie 2019, 10:20
 

N
Soare
13°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 16°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:29
Apus: 18:34
Prognoza 15 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Înnourat
24°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Parţial noros
10°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 233.559 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team