Crin Antonescu: Nu am avut, nu am și nu voi avea nicio înțelegere cu Traian Băsescu

Şeful PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seară, la Antena 3, că exclude orice fel de înțelegere cu Traian Băsescu pentru că nu îi serveşte planurilor sale politice de viitor.

„Nu am avut, nu am și nu voi avea nicio înțelegere cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: pentru că nu am ce să fac, în intențiile mele politice, cu Traian Băsescu. Traian Băsescu a avut zece ani în care și-a bătut joc de toate aceste lucruri pe care eu cred că trebuie să le facem pentru România și din acest motiv, nu din altul, nu voi avea niciodată o înțelegere cu Traian Băsescu și nu am avut-o”, a spus președintele PNL.

Interviu gâlcevos

Dialogul liberalului cu Mihai Gâdea, din start țepos, a devenit curând, prin alimentarea reciprocă a nervozității, ceartă în toată regula. Gâdea, cel care punea întrebări, a devenit în scurt timp cel intervievat de invitatul său, politețea reciprocă s-a stins, au curs replici aspre.

În esență, Crin Antonescu a reproșat Antenei 3 partizanatul politic și faptul că ar fi devenit în ultima vreme tribună pontistă și pesedistă, denigrându-l nemeritat. Realizatorul emisiunii i-a reproșat invitatului că ar fi devenit băsist, că are sinonimii de puncte de vedere cu Băsescu și neglijează ceea ce este mai important, electoratul.

Accentele au devenit pe alocuri aproape violente, degenerând. Gâdea, care a primit un mesaj telefonic de la mama sa, care i-a atras atenția că ceva nu e în regulă, a părut că revine la un ton mai puțin agresiv. Antonescu, care-și propusese probabil să nu se inflameze și a făcut exact pe dos, a încercat la rându-i un pas înapoi.

Finalul l-a adus în dialog pe Mircea Badea  (tocmai își începea emisiunea) care a transportat  discuția într-un plan de oarecare normalitate. Despărțirea, oarecum calmă, a fost prin exprimarea dorinței lui Gâdea de a-l redescoperi pe Crin. Dialogul, nereușit pentru ambii, exprimă într-un fel o stare de tensiune care duce totul în anormal și haotic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.