Cristi Minculescu: Noul album Lotus ar trebui să fie trilingv: engleză, germană, română

Cristi Minculescu și Paul Ciuci au fost vineri invitații lui Cristian Hrubaru în studioul Rock FM. Cei doi artiști i-au invitat pe fani la concertul pe care trupele Lotus și Compact îl vor susține la Sala Palatului, pe 14 aprilie.

„Sunt foarte bucuros că sunt pentru prima oară în studioul Rock FM. Evenimentul se numește ‘Artă contra droguri’ și este un semnal de alarmă împotriva acestui flagel îngrozitor care a pătruns în România cu o viteză la care nu se aștepta nimeni. Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 19:30, la Sala Palatului și am fost foarte bucuros când am aflat că, în cadrul aceluiași concert, mă voi întâlni cu prietenul meu vechi de vreo 30 de ani Cristi Minculescu, pe care îl apreciez enorm”, a declarat Paul Ciuci.

„Lucrăm la noul album. Nu ne grăbim. Ne-am autocenzurat. Musai să ne placă nouă, după care îi dăm drumul. Evident, suntem foarte atenți cum sună și ce cântăm acolo”, a mai spus artistul.

Și Cristi Minculescu le-a povestit ascultătorilor Rock FM despre planurile muzicale ale trupei Lotus. „Urmează, dacă va fi cum vreau eu, un EP sau un LP la mijlocul verii sau începutul toamnei”, a declarat acesta. „În mod normal, ar trebui să fie trilingv: engleză, germană, română. Nici nu știu cum să fac, pentru că e greu să-i mulțumești pe toți. Engleza intră în discuție oricum. Urmează celelalte două limbi. Aici e discuția foarte importantă și probabil că vom lua o decizie cât de curând. Din fericire, proporțiile sunt sensibil egale și eu am zis mereu că sunt deschis oricărei oferte pe care o voi avea: și singur, și cu Judy la unplugged, și cu variantă electrică”, a mai spus Minculescu la Rock FM.

„Re-debutez mereu. Ăsta e destinul meu. Avem două piese noi: o baladă – ‘Kingdom of Dreams’ și ‘Mama Don’t Allow’ și perspectiva e foarte bună, foarte promițătoare”, a mai declarat Cristi Minculescu.

Cei doi invitați au felicitat Rock FM pentru campania „Rock-ul merge mai bine pe chopper”, în cadrul căreia postul de radio va premia un ascultător cu un chopper personalizat și care poate fi admirat până duminică la standul Rock FM din cadrul Salonului Auto Moto din Piața Constituției.

„Mi-aș fi dorit să am așa ceva. Nu știu să conduc o motocicletă, dar mă fascinează forma, puterea lor și starea aceea de ‘Born To Be Wild’, de gașcă și de zgomotul acela de motoare, adevărat, sănătos, bărbătesc. Este un lucru extraordinar că faceți asta”, a declarat Paul Ciuci.

„Aș fi vrut să aleg, dacă aș fi putut alege și aș fi avut ocazia între ‘Indian’, ‘Triumph’ și ‘Yamaha’, dar rămân doar cu imaginile pe care le am de-a lungul timpului. Îmi plac astea foarte puternice”, a mărturisit și Cristi Minculescu. „Campania Rock FM este o inițiativă extraordinară și sper ca acest al doilea chopper să nu fie și ultimul pe care-l dați”, a mai spus el.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.