Cristian Preda: Antonescu îşi hrăneşte ambiţia doar cu crize politice

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris pe blog că liderul PNL, Crin Antonescu, este „consecvent” în atitudinea sa antieuropeană prin opoziţia adoptată faţă de depăşirea crizei de la vârful Parchetelor.

„Antonescu a făcut publică opoziţia sa faţă de depăşirea crizei de la vârful Parchetelor.(…)Nu a mers până acolo încât să propună un nume pentru portofoliul Justiţiei, pentru a bloca astfel acţiunea premierului, hotărât – după multe luni de amânare – să îşi ţină promisiunea făcută lui Barroso. Şeful PNL a ţinut, totuşi, să sugereze că demersul raţional al premierului ameninţă USL. Confirmând faptul că îşi hrăneşte ambiţia doar cu crize politice, Antonescu îşi consolidează astfel profilul antieuropean”, a scris Cristian Preda pe blogul său.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că în cazul în care premierul Victor Ponta o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, el se va opune existând şi varianta ruperii USL.

„În momentul în care doamna Mona Pivniceru a făcut personal opţiunea fermă pentru Curtea Constituţională, în acel moment, premierul a solicitat acest interimat (la Ministerul Justiţiei – n.r.) şi mie îmi pare că, atât cât suntem în continuare în alianţă, nu putem refuza premierului acest drept. (…) Mai departe, ce să facem, să rupem USL? Poate e şi asta o variantă”, a declarat Crin Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.