Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Cristian Ţopescu, dezamăgit de calitatea comentatorilor de la majoritatea posturilor de televiziune

Publicat: luni, 13 mai 2013

Cristian Ţopescu, invitatul Iulianei Ciugulea din această săptămână povesteşte în emisiunea de la Digi24 principalele momente ale carierei, amprenta pusă de tatăl său pe tot ceea ce a făcut şi devenit în viaţă, pasiunile care l-au mânat în toţi aceşti ani dar şi ceea ce încearcă să insufle, la rândul lui, nepoţilor săi şi, în general, tinerei generaţii.
Pe Cristian Ţopescu îl întristează ceea ce se întâmplă în societatea românească, pe de o parte, şi în jurnalismul sportiv al ultimilor ani, pe de altă parte.

„Nu vreau să dau nume, nu-mi cereţi asta. Dar există mulţi colegi cărora le micşorez sonorul, altora le închid de tot sunetul şi îmi fac propriul comentariu. Pentru că există acum dorinţa de a epata prin datele statistice pe care le-au citit pe internet. Şi în timpul unei întreceri sportive eşti asaltat de comentator cu atâtea date tehnice şi atât de puţin comentariu sportiv despre ceea ce eu văd, că la un moment dat te enervezi şi închizi sonorul. Există arta de a tăcea. A scris despre ea doamna Ecaterina Oproiu despre un comentariu al meu la un meci de tenis. Pentru că, mai ales la tenis, nu trebuie să vorbeşti tot timpul când se joacă. Pentru că enervezi.”
Cristian Ţopescu nu are vorbe de laudă nici când vorbește despre societatea românească. „În societatea românească de astăzi a cam pierit capacitatea de a ne asculta unii pe alţii. Nu mai avem răbdare să ne ascultăm. Mă uit la emisiuni de televiziune la care oamenii se întrerup la jumătatea frazei, vorbesc doi sau trei în acelaşi timp. Parafrazând un scriitor – mitocănia sufocă România, aş spune.”
Revenind şi la lucrurile frumoase din viaţa sa, Cristian Ţopescu povesteşte la „Conversaţii esenţiale” şi despre cum încearcă să sădească în tânara generaţie toate acele valori pe care le-a primit de la tatăl lui. „Această dragoste pentru sport şi pentru animale am transmis-o şi eu copiilor mei, care la rândul lor sunt foarte ataşaţi în special de cai. Mezinul familiei noastre, care are acum 15 ani a şi debutat într-un concurs de pitici, la Sibiu, unde este o bază hipică foarte frumoasă. Şi mă bucură tare că el stă de dimineaţă până seara cu calul lui în grajd, îl ţesală, îl hrăneşte, îl adapă, îl spală cu furtunul. Şi vine acasă cu hainele îmbibate de miros de grajd, spre disperarea bunicii lui.I-am dezvoltat cât am putut eu de mult imaginaţia. Iar acum scrie nişte scenarii…Crede că va fi un mare scenarist şi zice: „O să fac nişte filme horror foarte bune”. Şi apoi, mai târziu, se vede regizor. Ei, ce să zic, aşa e la vârsta lui…”
Alte multe „secrete” ale reuşitei lui Cristian Ţopescu, dar şi alte poveşti interesante de viaţă, sâmbătă, ora 20.10, la „Conversaţii esenţiale”, cu Iuliana Ciugulea, pe Digi24.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6201

Publicat de la data mai 13 2013. Categorii MASS-MEDIA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

27 februarie 2020, 9:44
 

VSV
Predominant însorit
9°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 10°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 66%
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 6:58
Apus: 18:00
Prognoza 28 februarie 2020
Zi
 

SV
Predominant înnourat cu precipitaţii
11°C
Vânt: 11 km/h SV
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

VNV
Nori intermitenti
2°C
Vânt: 11 km/h VNV
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 26-02-2020 Ora : 10 : 30 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : ATENȚIONARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 14:00 - 27 februarie, ora 21:00Zone și fenomene vizate: la munte, îndeosebi în zona […]

Loto

Horoscop

  • 267.614 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team