Criticilor mei anti-Referendum

Daca m-ati fi urmarit cu atentie, ati fi constatat ca de-a lungul timpullui am publicat cateva zeci de analize si comentarii despre uriasul pericol al deconstructiei identitare europene produse de neomarxismul sponsorizat politic de Bruxelles si cateva mii despre arestarea comunistoid-mafiota a Romaniei din ultimii 28 de ani.

Daca nu ati inteles, care sunt argumentele pozitiei mele, pe care le explic, le reiterez, le supun atentiei publice de atat amar de vreme, atunci inseamna ca este doar o chestiune de amor propriu sau de precaritate intelectuala. Tind sa cred ca majoritatea criticilor mei se incadreaza in prima categorie. Va asigur cu aceasta ocazie, ca dezamagirea domniilor voastre in ceea ce ma priveste este similara, daca nu cumva ma intensa si mai grava, cu dezmagirea mea in ceea ce va priveste.

Daca se tot invoca de catre unii invaliditatea – nedemonstrata in vreun fel – celor 3.000.000 de semnaturi ale romanilor, care au initiat demersul civic al modificarii Constitutiei, atunci nu pot decat sa afirm cu tarie ca si eu as vrea sa aflu daca s-a aselenizat sau nu, dar pana una-alta, nu pot sa neg realitatea in lipsa unor dovezi irefutabile, oricat de multe teorii ale conspiratiei ar exista. Si, cu siguranta, nu pot sa iau decizii de viata in functie de presupuneri.

In speta, cele peste 3.000.000 de semnaturi au fost depuse la Parlament in termenul legal, nici un ONG progresist/neomarrxist sau de alta sorginte nu a reusit sa conteste veridicitatea semnaturilor pentru a invalida initiativa, iar Parlamentul a votat in consecinta de cauza. Pana la proba, repet, de neconstestat ca cele 3.000.000 de semnaturi ar fi falsificate, ceea ce ar invalida fara doar si poate demersul civic depsre care vorbim, personal, nu am motive sa iau decizii pe presupuneri fantasmagorice.

In rest, PSD ramane acelasi partid de infractori, care lupta din rasputeri si prin orice mijloace impotriva statului de drept si a democratiei. Un srl mafiotizat care ar trebui scos in afara legii si pe care il critic public de 28 de ani, fara incetare.

Argumentele pentru care voi vota DA la Referendum le-am explicat de mai maulte ori in analize si comentarii care au fost preluate de diverse medii, atat din Romania cat si din strainatate. Am facut-o pentru cei care sunt interesati sa citeasca atent si sa internalizeze ideile expuse de mine. Nu, in mod necesar, ca sa fie de acord cu mine! Nu revin.

Daca tot am ajuns aici, poate ca este cazul sa reamintesc – pentru a cata oara…? – ca neomarxismul progresist relativist sexual, terorist cultural, sponsor ideologic al asasinatelor islamului extremist, indreptate impotriva Occidentului in general, Europei in special si Crestinismului in particular, acest neo-bolshevism pretins rafinat si plin de compasiune fata de orice altceva si altcineva, numai fata de istoria, cultura si credinta europenilor nu, acest flagel deconstructivist identitar este, fara urma de tagada, marele inamic al civilizatiei europene si occidentale. Europa se sufoca efectiv sub autocratia birocratiei corecta politic a Bruxelles-ului, care a demantelat ordinea, siguranta si pacea sociala a Europei. Brexit-ul este unul dintre efectele acestor politici devastatoare iar cresterea partidelor eticehtate ca fiind de extrema dreapta, un alt efect. Ca sa fiu bine inteles, personal nu militez sub nici o forma pentru desfiintarea Uniunii Europene, ci doar pentru o reforma fundamentala a Uniunii Europene, ale carei directii de dezvoltare le-am sugerat public de nenumarate ori – directii desprinse din programul AECR. Nu insist.

Asadar, nu pot decat sa mai spun, ca dupa ce aceasta gasca a comunistilor securistoizi mafioti de la noi va fi redusa la irelevanta politica, va asigur ca imi voi dedica discursul public in format intensiv – nu doar in ritmul minimal din acest moment – criticii si demantelarii ideilor neomarxist-progresiste. Pana atunci, o asigurare constitutionala legata de modul in care sa arate casatoria si care sa amane macar asaltul desantat progresist, nu strica…! Ba, din contra!

Repet, sunt la fel de dezamagit de cei care nu inteleg argumentele mele, pe cat de dezamagiti sunt acestia de discursul meu public in materia casatoriei intre un barbat si o femeie sau – cine stie? – in materia opozitiei mele fata de ascensiunea toxica a Noii Stangi. Haideti, asadar, sa cadem de acord, ca pe aceste teme nu suntem in mod necesar de acord (!) si, ca atare, haideti sa incetam sa ne mai dezamagim reciproc, gratie unor orizonturi de asteptare complet gresite.

Eu, unul, asa voi face!

Dan Uncu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.