Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Cu bucurie, pentru cei mici

Publicat: miercuri, 24 iulie 2019

La jumătatea lunii iulie, la Complexul social de servicii ”Sfântul Iosif” din Capitală, unde primesc asistență 28 de copii, a avut loc finalizarea unei acțiuni caritabile.

Au fost oferite din partea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România jucării, hăinuțe, încălțăminte, materiale de curățenie și igienă personală.

 

 

Donația a fost rezultatul unei ințiative lansate de Ioan Timofte, consilier media al uniunii, sprijinită de președintele acesteia, Doru Dinu Glăvan, cu prilejul Balului ziariștilor – UZPR din acest an, unde cei prezenți au donat diverse sume de bani pentru ajutorarea unei case de copii.

Sumei reunite astfel i s-au adăugat și jucării, haine și încălțăminte donate de membri inimoși ai uniunii, adunate la sediul central al acesteia.

La solicitarea UZPR, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din București a propus ca această primă serie de bunuri să fie donate către Complexul social de servicii Sfântul Iosif din Capitală, spre care au pornit și voluntarii UZPR.

 

Materiale de curățenie și igienă personală au fost cumpărate de voluntarii uniunii  la solicitarea expresă a conducerii casei de copii beneficiare.

La donarea bunurilor adunate către copiii complexului social au participat inițiatorul acțiunii Ioan Timofte și Valentin Uban, care au transportat toate lucrurile pregătite pentru cei mici.

 

Complexul social a fost reprezentat de directoarea adjunctă Mariana Frățilă, care a preluat, împreună cu personalul centrului, bunurile donate. Aceasta a mulțumit pentru lucrurile primite și și-a exprimat dorința de a beneficia și pe viitor de asemenea sprijin.

Lucru posibil cu prilejul viitoarelor acțiuni similare, care vor putea continua și cu ajutorul așteptat din partea tuturor membrilor uniunii.

 Ioan Timofte

Foto: Florin EȘANU

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=111037

Publicat de la data iul. 24 2019. Categorii Recomandări ULTIMA ORĂ, Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 ianuarie 2020, 8:34
 

N
Senin
-5°C
0 km/h
Perceput de temperatură: -3°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 85%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 17:13
Prognoza 25 ianuarie 2020
Zi
 

SV
Predominant însorit
11°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NNV
Predominant senin
-2°C
Vânt: 0 km/h NNV
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 258.082 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team