D&B  PHARMA, la un an de activitate

Cu o vastă experiență în domeniul farmaceutic (de peste 15 ani), D&B Pharma este o companie românească, specializată în importul suplimentelor alimentare.

Aceste produse sunt importate din Italia, de la fabrica ”Gricar” cu o istorie de jumătate de veac. Înființată în 1970, activitatea și rezultatele obținute au dovedit în timp performanță,  stabilitate și calitate.

1000 de formule noi în fiecare an

”Ne specializăm și ne informăm continuu, pentru a putea oferi servicii și produse de calitate partenerilor și beneficiarilor noștri”

Brand-ul ”Gricar” de la care se importă produsele D&B Pharma respectă criteriile care ne ajută să ne ghidăm în alegerea unui supliment alimentar: experiența și expertiza dobândite în parteneriate cu Universități din Milano și regiunea Lombardia, formule unice și inovatoare care îmbunătățesc calitatea vieții, certificate GMP, calitatea italiană a materiilor prime, tehnologie europeană în procesul de producție.

În ianuarie 2023, la Hotel Capital Plaza, Sala de Conferințe ”Ion Mincu”, a avut loc evenimentul de lansare a celor mai noi patru produse comercializate de D&B Pharma  pe piața din România, și anume: Euflora Advance All Free, D&B Urinary, Proskur Advance și Immunoday Baby.

Invitați speciali au fost Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Șef Disciplina de Geriatrie și Gerontologie, U.M.F. ”Carol Davila” – Facultatea de Medicină, Președinte Fundația ,,Ana Aslan” International, Medic Primar Medicină Internă, Geriatrie și Gerontologie, Gerontopsihiatru la Spitalul de Boli Cronice ”Sf. Luca”, Lector Univ. Dr. Iulia Florentina Țincu, Medic Primar Pediatrie, Medic Specialist  Gastroenterologie Pediatrică la Spitalul Clinic de Copii Doctor ”Victor Gomoiu”, Conf. Dr. Radu Țincu, medic primar secția Terapie Intensivă – Toxicologie, Spitalul Clinic de Urgență București (unica secție de acest gen din țară), Prof. Univ. Dr. Monica Cîrstoiu, Șef Clinică Obstetrică – Ginecologie, Spitalul Universitar de Urgență București, Dr. Bogdan Ioan Furtună, fost Manager Spitalul Clinic Colțea, alături de numeroși medici specialiști și  antreprenori.

Gazde și organizatori ai evenimentului au fost Ionuț Băcanu, Founder  D&B Pharma și Livia Mărculescu, CEO D&B Pharma, ambii cu experiență de peste 15 ani la companii de top din industria pharma.

Produsele  pe care le are D&B Pharma în acest moment în portofoliu se diferențiază.

Spre exemplu, produsul D&B  Urinary, pentru sănatatea tractului urinar este formula complexă care are în compozitie D-Manoza, extract standardizat de merișor, respectiv proantocianidine, asociate cu coacăz negru bogat în Quercitină care oferă atât efect antibacterian, cât și efect diuretic care ajută la eliminarea bacteriilor din vezica urinară și la eliminarea lichidelor în exces din organism. În plus este sub forma lichidă, deci ușor de administrat pentru consumatorul modern.

Tymobron Tuss Junior are o formulă pe bază de tincturi compuse din nalbă mare, drosera și cimbru, cu gust plăcut pentru copii datorită adaosului de portocală dulce și miere. Este printre puținele produse care asociază tincturi compuse, cu efect imediat în diminuarea tusei la copii.

Produsul Immunoday Baby are o compoziție unică, formată din patru ingrediente esențiale care echilibrează imunitatea copiilor.

Formula sa este pe bază de Curcumin lichid sub formă de extract unu la unu, care acționează în faza acută a bolii ca antiinflamator, antioxidant și protector de mucoasă gastrică.

Efectele sunt acceptate atât de lumea medicală, cât și de părinți. Alături de curcumin, formula dispune de alte trei ingrediente esențiale, respectiv Zinc, Echinaceea și Vitamina C.

Euflora Advance All Free este un simbiotic dezvoltat conform ghidurilor internaționale de Gastroenterologie și Hepatologie. Asociază cele mai importante tulpini de probiotice, respectiv Lactobacillus Reuteri, Rhamnosus și Plantarum. În plus conține Inulina ca prebiotic și un complex de Vitamine B si Acid Folic.

Proskur Advance, cu o formulă avansată care menține structura și funcția normală a prostatei, conține semințe de dovleac, ”vergea de aur”, urzică, zinc și Vitamina E.

___________________________

La ceas aniversar i-am invitat pe Ionuț Băcanu, Founder  D&B Pharma și Livia Mărculescu, CEO D&B Pharma să ne răspundă la câteva întrebări:

Ce a însemnat anul 2023 pentru dumneavoastră, în special și pentru D&B Pharma, în general?

Anul 2023 a însemnat pentru noi în special sacrificiu, efort intens, nopți nedormite, emoție, teamă. Însă și bucurie și satisfacție. Pentru D&B Pharma, anul 2023 a fost un an frumos, dar și greu. Un an în care am format o echipă, am fost prezenți atât în cabinetele medicilor, cât și în farmacii și social media. D&B Pharma a prins practic contur în acest an.

S-a dezvoltat piața de suplimente alimentare în România? Ați reușit să vă impuneți cu produsele pe care le comercializați? Daca da, cum anume?

Piața de suplimente alimentare este emergentă: crește de la an la an, ceea ce înseamnă ca pacientii sunt din ce în ce mai orientați către suplimente nutritive, către prevenție și stil de viață sănătos. În ceea ce privește produsele din portofoliul nostru, am reușit să le comercializăm și să ne impunem prin feed-back-ul de la consumatori și pacienți. Având în vedere că piața este în continuă creștere și sunt multe produse în zona aceasta, feed-back-ul este cel care contează, care face diferența și te dezvoltă pe termen lung.

Ați lansat patru noi produse, din categoria suplimentelor alimentare. Toate au la bază extracte naturale din fibre solubile, fructe de merișor, extract de semnințe grapefruit și coacăze negre, mușețel, roiniță, mentă, fenicul, cimbru, anason, semințe de dovleac, urzici, zinc, miere, ulei de portocale, dar și principalele Vitamine E, C, D. Cât de benefice sunt pentru organism și cum ați convins cumpărătorul, pacientul, de valoarea lor nutritivă, imunitară, protectivă?

Toate cele 4 produse cu care ne-am lansat au compoziții unice, formule patentate care se diferențiază de alte produse din aceeași categorie, iar acest lucru ne-a ajutat. Pe lângă acest aspect, ne bazăm foarte mult pe recomandările medicale, de aceea avem un bord special, o echipă de medici foarte bine pregătiți cu ajutorul cărora am ales și formulele și care ne ajută și acum cu privire la modul în care le promovăm și le prezentăm pacienților. Totodată, mostrele pe care le-am oferit pacienților noștri, cumpărătorilor au ajutat foarte mult. În felul acesta s-au convins de efectul produselor și au fost determinați să cumpere minimum o cură de tratament. Între timp, am mai importat 2 produse după lansarea celor 4, unul de colici și unul pentru tuse de copii, cu un efect extraordinar de bun și cu feedback extrem de mulțumitor din partea parintilor.

Ce produse veți mai lansa, ce proiecte mai aveți în derulare și care sunt obiectivele pentru 2024?

În 2024 ne-am propus să fim și mai puternici, și mai productivi. Plănuim să lansăm alte 2 produse noi, să mărim echipa de promovare medicală, să fim prezenți la evenimentele științifice medicale cât mai mult, cu informații noi și formule bine dezvoltate.

Ne dorim să menținem standardul de calitate pentru pacienții nostri, pentru cei care au avut încredere să ne aleagă, au crezut în noi și ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni. (Redacția)

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.