De ziua lui, MIHAI CĂLDĂRARU a împărțit 100 de cadouri copiilor instituționalizați din capitală

În data data de 25 mai, Mihai Căldăraru a împărţit cadouri copiilor aflați în Centrele de plasament din Capitală.
Un număr de 100 de copii instituționalizați  s-au bucurat de cadourile primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru, care a împlinit 35 de ani.
Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru mulțumește pentru implicare și sprijin primarului sectorului 5, Cristian Popescu Pieodone, domnului Viceprimar al Sectorului 5 Mircea Nicolaidis,  doamnei  Director General Titea Cristina,  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 5 și întregii echipe a Direcției Generale de Asistență Socială Protecția Copilului sector 5.
Mihai, pe această cale țin să aduc mulțumiri tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat privind acordarea pachetelor pline cu dulciuri  pentru copii aflați în Centrele de plasament.
Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi.
Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din capitala ţării.
Mihai ne-a declarat că acţiunile umanitare ale sale şi echipei vor continua: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul jurnalist.
Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon 0729.733.333.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.