Decizii luate în ședința Consiliului General al Municipiului București din data de 19 iulie a.c.

Bulevardele Decebal și Burebista vor fi transmise din administrarea Consiliului General al Municipiului București – Administrația Străzilor în cea a Consiliului local al Sectorului 3, în vederea unor lucrări de amenajare a spațiului verde și părții carosabile, pentru fluidizarea traficului auto și pietonal.

Conform unei hotărâri adoptate, miercuri, de Consiliul General al Municipiului București, este vorba despre secțiunile de la Piața Alba Iulia până la Șoseaua Mihai Bravu în cazul Bulevardului Decebal și de la Piața Alba Iulia până la Strada Unității — Calea Dudești în cazul Bulevardului Burebista.

Potrivit expunerii de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, o solicitare în acest sens a venit de la Primăria Sectorului 3.

Conform documentelor atașate, Administrația Străzilor și RATB și-au dat acordului în vederea transferului, cu condiția menținerii stațiilor pe arterele respective.

CITEȘTE ȘI:
 La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat in sedinta de astazi, 19 iulie, proiectul de hotarare „privind schimbul de proprietate între terenul situat în str. Gârleanu nr. 5, sector 3, București, proprietatea domnului Pațac Radu Constantin și terenul situat în str. Vulcan Județul nr. 20-26, sector 3, București proprietatea Municipiului București”

 Primarul General, Gabriela Firea: Primaria Capitalei va prelua initiativa proiectului de regenerare urbana „Esplanada”

 Aprobare CGMB proiect Romexpo

 La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat in sedinta de astazi, 19 iulie, proiectul de hotarare „privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în Șos. Pipera nr. 63-65, sector 2 din domeniul public al statului și administrarea Societății Române de Televiziune în domeniul public al Municipiului București și administrarea Consiliului General al Municipiului București”

 Primarul General, Gabriela Firea: Am propus astazi acordarea titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti marelui actor Alexandru Arsinel. Este pentru noi toti un brand romanesc, un mare actor a carui cariera este strans legata de acest oras

 La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat in unanimitate in sedinta de astazi, 19 iulie, proiectul de hotarare „privind acordarea unui stimulent financiar pentru copiii cu handicap”

Sursa: AGERPRESPrimăria Municipiului București

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.