Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Dialogul Est-Vest este Acasă la Universitatea Hyperion din București

Publicat: joi, 06 iunie 2019

Vineri, 7 iunie, în sala de conferințe,etaj 6,corp A, începând cu ora 10.00, Facultatea de Științe Sociale, Umaniste și ale Naturii din cadrul Universității Hyperion din București organizează la sediul instituției din str.Calea Călărași, nr.169, cea de a doua ediție a Conferinței Internaționale Interdisciplinare Dialogul Est-Vest.

Ediția din acest an are ca temă crearea de punți unificatoare între tot ceea ce este divizat – bridging the divide.

Sub patronajul consiliului director reprezentat de Rectorul Universității Hyperion din București, Prof. dr. Sever Spânulescu și având ca organizator general pe Prof. dr. Renata Tatomir, Directorul Departamentului de Științe Sociale și ale Naturii de la Universitatea Hyperion din București, Conferința Dialogul Est-Vest beneficiază de o importantă participare internațională a unor personalități din prestigioase instituții academice, precum Prof. dr. Ruth Kark de la Hebrew University of Jerusalem, Israel, Prof. dr. (Emeritus) Ephraim David de la Haifa University, Israel, Prof. dr. Maria Antonietta Malleo de la Academy of Fine Arts, Palermo, Italia, Prof. dr. Alexandru Avram de la Le Mans Université din Franța, Conf. Dr. Tania Kazandhieva de la Universitatea St Kliment Ohridzki din Sofia, Bulgaria, egiptologi și coptologi din Polonia și Egipt, istorici din Turcia – cât și de participarea națională a renumiților  profesori universitari din România – Prof. dr. Alexandru Barnea (Emeritus) de la Universitatea din București și Prof. dr. Ioana Costa, președintele Societății de Studii Clasice din România.

În cadrul conferinței vor avea loc și lansări de carte de la Editura Universul Academic, partener al Conferinței, și Editura Victor:

  • Volumul în limba engleză al actelor primei ediții a Conferinței: Proceedings of the First Internațional Conference East-West Dialogue 2018, Editura Universul Academic, București 2019 – editor coordonator dr. Renata Tatomir, organizatorul ambelor ediții ale conferinței,
  • Renata Tatomir, Antichități egiptene. Cinci milenii de egiptologie, Editura Universul Academic, București 2019,
  • Renata Tatomir, O perspectivă științifică asupra Arborelui Sefirotic, Editura Universul Academic, București 2019,
  • Analele Universității Hyperion. Specializarea Istorie 2018, coordonator Renata Tatomir, Editura Victor, București 2019.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=110642

Publicat de la data iun. 6 2019. Categorii EDUCAȚIE, Recomandări ULTIMA ORĂ, STUDENT NEWS.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 octombrie 2019, 16:10
 

NE
Parţial însorit
19°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 19°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:31
Apus: 18:31
Prognoza 17 octombrie 2019
Zi
 

ESE
Înnourat
22°C
Vânt: 0 km/h ESE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
8°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.183 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team