Discuţii între premier şi ministrul Justiţiei. Tudorel Toader – Joia viitoare voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat în această după-amiază că săptămâna viitoare, pe 22 februarie a.c., va prezenta un  raport cu privire la evaluarea Ministerului Public, DNA și DIICOT, în plenul camerelor reunite ale Parlamentului României.

”Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DNA, la nivelul DIICOT. Prezentarea respectivului raport va avea loc joi viitoare”, a precizat șeful Justiției.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, joi, că a existat o discuţie între premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urmând ca acesta din urmă să facă o informare de presă în cursul după-amiezii.

„Da, a existat o discuţie înaintea şedinţei de guvern între doamna premier şi domnul ministru al Justiţiei. Domnul ministru al Justiţiei va face o declaraţie de presă în această după-amiază la Ministerul Justiţiei”, a precizat Nelu Barbu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, fiind întrebat de jurnalişti dacă între premier şi ministrul Justiţiei a existat o discuţie.

El a precizat că nu a participat la discuţie şi nu poate oferi detalii despre tema abordată.

„Puteţi să aşteptaţi declaraţia domnului ministru”, a completat Barbu.

Despre o poziţie a Guvernului în acest moment în legătură cu DNA, purtătorul de cuvânt a spus: „Aşteptăm poziţia ministrului Justiţiei”.

Tudorel Toader şi-a întrerupt vizita în Japonia şi joi s-a prezentat la şedinţa de guvern, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să revină la Bucureşti pentru a lămuri informaţiile recent apărute în spaţiul public legate de DNA.

Sursa: AGERPRES

Video: privesc.eu

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.