Dr. Adina Alberts: „Am creat eTELEDOC din dorința de a ajuta oamenii. De a ne ajuta pe noi toți”

Când vine vorba despre sistemul de sănătate, principalele nemulțumiri ale românilor sunt reprezentate de timpul lung de așteptare și de lipsa specialiștilor*.

Știați însă că puteți beneficia de consultații medicale instant, de oriunde vă aflați pentru orice problemă cu care vă confruntați? 

Medicii eTELEDOC, cea mai performantă platformă de telemedicină de urgență, vă răspund în doar 21 de secunde și vă stau la dispoziție, indiferent de oră sau de zi, 24/7!

Acestor avantaje li se adaugă experiența vastă și profesionalismul medicilor urgentiști – din ce în ce mai puțini în țara noastră, care știu cel mai bine că orice secundă contează când este vorba despre viața pacienților!

În ce situații poate fi apelat eTELEDOC

“Am creat eTELEDOC din dorința de a ajuta oamenii. De a ne ajuta pe noi toți. Pentru că oricare dintre noi, indiferent de statut social, vârstă, profesie sau etnie, are nevoie să vorbească cu un medic specialist atunci când se confruntă cu o situație medicală survenită subit”, mărturisește dr. Adina Alberts, fondatoarea  eTELEDOC.

Practic, eTELEDOC poate fi apelat pentru orice problemă de sănătate cu care ne-am putea confrunta atât noi înșine, cât și apropiații noștri: de la leșin, hipo sau hipertensiune arterială, amețeli, palpitații, dureri abdominale, febră, probleme respiratorii, răceli severe, infecții, arsuri, accidente casnice și până la simptome psihiatrice. 

Într-o situație amenințătoare de viață, un mare avantaj al platformei eTELEDOC este reprezentat de faptul că medicul are posibilitatea de a apela el însuși serviciul 112, oferind informații corecte și prompte personalului de pe ambulanță despre situația pacientului, atât din punct de vedere medical, cât și în ceea ce privește geolocația. În acest mod este scurtat timpul de intervenție, iar pacientul poate beneficia de sfaturi medicale avizate, salvatoare de viață, până la sosirea echipajului.

Cum funcționează eTELEDOC

În urma creării unui cont pe site-ul http://www.eteledoc.ro, orice persoană care are acces la internet poate beneficia de consultațiile oferite de medicii eTELEDOC, atât prin apel telefonic, video sau pe email, folosind orice dispozitiv electronic (telefon, tabletă sau laptop).

Serviciul de telemedicină de urgență eTELEDOC este accesibil pe bază de abonament, la un cost ce pornește de la 5 lei/lună/persoană.

De exemplu, abonamentul Sunt Flexibil, care costă 150 lei/an, poate fi folosit de două persoane, fie membri ai aceleiași familii, fie doar cunoscuți.

În schimb, abonamentul Sunt în Siguranță, care costă 300 lei/an, este indicat pentru cinci persoane.

Cei care aleg abonamentul Sunt Precaut, cu un cost de 600 lei/an, pot adăuga încă 7 persoane, pe lângă titular.

Pentru un număr nelimitat de urgențe și non-urgențe, abonamentul Zero Riscuri poate fi folosit de 10 persoane, iar costul este de 2.500 de lei/an. 

Odată ce abonamentul a fost selectat, poate fi încărcat pe platformă istoricul medical al titularului, dar și al beneficiarilor secundari.

Înregistrarea consultației poate fi accesată la cerere. De asemenea, beneficiarii vor regăsi în cont toate documentele medicale, de la scrisori medicale până la rețetele prescrise.

În situația unei urgențe medicale, este suficientă activarea butonului „URGENȚĂ”, iar conectarea cu un medic se face în doar 21 de secunde, pentru gestionarea rapidă, corectă și eficientă a situației.

eTELEDOC, de la oameni simpli la autorități

Avantajele eTELEDOC – posibilitatea de a beneficia de o consultație medicală fără a aștepta o programare timp ore sau zile întregi, contactul direct cu un medic urgentist, alături de informațiile despre geolocație, au stârnit aprecierea și susținerea autorităților, precum Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Discuții avansate despre eTELEDOC există și la Ministerul Sănătății, dorința reprezentanților platformei fiind ca, pe baza acestui serviciu, sistemul medical românesc supraaglomerat să cunoască o revigorare. Este o certitudine faptul că românii sunt preocupați de starea lor de sănătate.

Un exemplu elocvent în acest sens a fost întâlnirea pe care dr. Adina Alberts a avut-o cu reprezentanții Asociației Carp Omenia București pentru a prezenta beneficiile eTELEDOC.

M-a surprins în cel mai plăcut mod cu putință disponibilitatea seniorilor de a-și instala pe loc aplicația pe telefon, de a o testa și de a deveni abonații celei mai performante platforme de telemedicină de urgență.

Pentru mine, a contat enorm faptul că le-am putut oferi ocazia să știe că, pentru orice problemă de sănătate sau pentru orice nelămurire medicală, medicii eTELEDOC le răspund în 21 de secunde, 24 de ore din 24, 7 zile din 7!

Am avut impresia pentru câteva ore că le-am luat o grijă de pe umeri, poate cea mai mare grijă pe care o au la această vârstă. Grija pentru sănătatea dumnealor!”. 

Chiar dacă urgențele medicale nu pot fi prevenite, putem însă să ne asigurăm că nu ne iau pe nepregătite! Mai multe detalii pot fi obținute de pe site-ul http://www.eteledoc.ro, la numărul de telefon +40 371 111 333 ori, prin e-mail, la contact@eteledoc.ro.

• Sondaj eTELEDOC, realizat online, la care au participat 2.000 de respondenți

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.