Dragnea, despre acuzațiile lui Valer Marian: Este un om nefericit

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, că fostul senator PSD Valer Marian, care a depus un denunț la DNA împotriva sa, este un om cu probleme de sănătate și nefericit pentru că a fost dat afară din partid.

„E păcat că un om cu grave probleme de sănătate este folosit în felul ăsta. Ba îi terorizat de SRI, ba este urmărit de americani. Declarația respectivă face parte din același set. Poate să prezinte și casete și filme, nu are ce să prezinte din punctul meu de vedere”, a spus Dragnea.

Acesta a recunoscut că a greșit atunci când, alături de Victor Ponta, l-a susținut pe Valer Marian la alegerile locale din decembrie 2012.

„Trebuie să recunosc că este una dintre greșelile făcute de mine și de Victor Ponta. Habar n-am ce poate să fie în mintea acestui om. Este un om nefericit, furios pentru că a fost schimbat din fruntea PSD Satu Mare și dat afară din partid”, a încheiat Liviu Dragnea.

Senatorul PPDD Valer Marian a depus, marți, la DNA un denunț la adresa vicepremierului Liviu Dragnea, pe care îl acuză de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Acesta a prezentat jurnaliștilor documentul cu acuzațiile aduse la adresa lui Dragnea, spunând că procurorii DNA trebuie să obțină probe și să facă o cercetare a cazului.

La ieşirea din sediul DNA, Valer Marian a declarat că pe lângă acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, a mai dat o declarație, ca martor, într-un alt dosar, ce vizează procurori, politicieni și oameni de afaceri din Satu Mare.

Valer Marian a declarat că vicepremierul Liviu Dragnea a instigat la fals intelectual și uz de fals în timpul referendumului pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu din 2012.

„De instigare la fals intelectual și uz de fals, prin a sa directivă de raportare fictivă a unui număr de 25 de alegători în plus. Probele, indiciile și alte detalii le voi oferi DNA, așteptam de anul trecut să finalizeze acest dosar”, a spus Valer Marian.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.