ECHOE – Educatie pentru patrimoniu, educatie in aer liber

Rezultatul final  al proiectului ECHOE – Educatie pentru patrimoniu, educatie in aer liber este Cartea de resurse pentru educatia in aer liber si pentru educatia referitoare la patrimoniu ce ofera informatii de fond, exemple si etape practice pentru dezvoltarea activitatilor combinate de educatie a adultilor in cadrul unor situri de patrimoniu in aer liber.

Dupa o introducere privind educatia in domeniul patrimoniului si educatia in aer liber, cartea de resurse trateaza pe larg competentele cheie si modul in care adulti pot dezvolta competente cheie prin intermediul programelor ECHOE.
Abordarea proiectului ECHOE este prezentata in relatie cu diferite domenii, concentrandu-se pe diverse rezultate ale invatarii, cum sunt integrarea sociala si comunicarea, conservarea patrimoniului natural si cultural, invatarea despre dezvoltarea durabila, stilurile de viata sanatoasa, mediul natural si construit, etc. De fiecare data sunt prezentate provocarile aparute, exemple ilustrative si competentele specifice din toate cele 6 tari participante in proiect: Romania, Turcia, Italia, Belgia, Austria si Norvegia.

Cartea poate fi descarcata de pe site-ul proiectului ECHOE http://www.echoe-eu.eu/documente/resurse/echoe-romana.pdf

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.