Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

EDU CER: PSD întoarce Cercetarea românească în anii 90

Publicat: miercuri, 26 aprilie 2017

După educație, aproape distrusă de către Ecaterina Andronescu și aghiotanții săi, a venit rândul Cercetării românești să aibă aceeași soartă.

Actualul ministru al Cercetării, Șerban Valeca, a decapitat principalele instituții de conducere și control din Cercetare, precum odinioară alt politruc PSD-ist, Liviu Pop.

Din Consiliul Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI), au fost dați afară toți cei patru cercetători români veniți din universități din străinătate. Ei au fost înlocuiți cu un sindicalist, șeful unui patronat fantomă, un consilier local PSD.

La Consiliul Național al Cercetării Științifice (CNCS), specialiștii străini au fost înlocuiți cu un reprezentant al fantomaticei Academii de Știinte Medicale, o cercetătoare de la Institutul Național de Cercetare Agricolă Fundulea, un reprezentant al Patronatului Român de Cercetare, un membru al Academiei de Știinte Tehnice și un sindicalist (reprezentant al Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare Proiectare).

Colegiul Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare (CCCDI) a avut și el parte de schimbare. Specialiștii străini au fost înlocuiți cu Irinel Popescu, medic – politician, fost vicepreședinte în partidul lui Dan Voiculescu, urmărit penal de DNA pentru presupusa delapidare a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, profesorul universitar Mihai Himcinschi (și preot), de la Universitatea 1 Decembrie Alba Iulia – Facultatea de Teologie Ortodoxă, care a coordonat lucrarea „Iertarea în Hristos din perspectiva Noului Testament”, în baza căreia Dan Andrei Hosu, condamnat la 3 ani pentru tâlhărie calificată, a beneficiat de reducerea pedepsei.

În fața acestei tentative de revenire la practicile anilor 90, asociatia Edu Cer își exprimă dezgustul pentru drumul pe care merge Cercetarea românească, condusă de politruci proveniți din clientela politică a PSD și ALDE.

Comitetul Director al Asociaţiei Educaţie şi Cercetare

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=79560

Publicat de la data apr. 26 2017. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 februarie 2020, 20:34
 

VSV
Parţial noros
7°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 6°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 65%
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:06
Apus: 17:53
Prognoza 23 februarie 2020
Zi
 

VSV
Predominant înnourat
12°C
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Parţial noros
7°C
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 1ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 06:00 - 23 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]
  • Avertizare meteorologica
    COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 2AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN  Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]

Loto

Horoscop

  • 266.331 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team