Serviciu informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Enel Green Power semnează două acorduri în America de Nord

Publicat: joi, 23 mai 2013

Enel Green Power North America, Inc. („EGP-NA”) a semnat un acord pentru achiziționarea, de la o sucursală GE Capital, a unei participații în plus de 26% în compania care gestionează parcul eolian Chisholm View de 235 MW, pentru circa 47 de milioane de dolari americani • EGP-NA a mai semnat un acord pentru achiziționarea, de la o sucursală GE Capital, a unei participații în plus de 26% în compania care gestionează parcul eolian  Prairie Rose de 200 MW, pentru circa 34 de milioane de dolari americani • Tranzacțiile vor fi finalizate în urma aprobării din partea Comisiei Federale de Reglementare în Energie.

Enel Green Power North America, Inc. („EGP-NA”), sucursală a Enel Green Power S.p.A. („Enel Green Power”), a semnat un acord pentru achiziționarea unei participații în plus de 26%, de „clasă A”, în „Chisholm View Wind Project, LLC”, companie care gestionează parcul eolian Chisholm View de 235 MW, de la EFS Chisholm, LLC, sucursală a GE Capital, pentru circa 47 de milioane de dolari americani.

De asemenea, EGP-NA a semnat un acord pentru achiziționarea unei participații în plus de 26%, de „clasă A”, în „Prairie Rose Wind Project LLC”, companie care gestionează parcul eolian Prairie Rose de 200 MW, de la EFS Prairie Rose, LLC, sucursală a GE Capital, pentru circa 34 de milioane de dolari americani.

Opțiunea de a cumpăra participațiile adiționale era inclusă în acordurile inițiale dintre EGP-NA și sucursalele GE Capital. Tranzacțiile vor fi finalizate în urma aprobării din partea Comisiei Federale de Reglementare în Energie. După finalizare, EGP-NA va deține 75% din participațiile de „clasă A” în ambele companii care gestionează parcurile eoliene, în timp ce sucursalele GE Capital rămân investitor cu o participație de 25%.

Francesco Starace, directorul general executiv al Enel Green Power, a declarat: „Consolidarea totală a parcurilor eoliene Chisholm View și Prairie Rose va duce capacitatea instalată a Enel Green Power în America de Nord peste nivelul de 1,6 GW. Ne menținem angajamentul de dezvoltare pe această piață importantă, în toate tehnologiile.”

Parcul eolian Chisholm View, localizat în Garfield și Grant, Oklahoma, este operațional din decembrie 2012. Centrala a necesitat investiții de capital de circa 375 milioane de dolari americani, fiind susținute de acorduri de achiziție a energiei pe termen lung.

În iunie 2012, EGP-NA și EFS Chisholm, LLC au semnat un acord de contribuție de capital cu un grup condus de J. P. Morgan, incluzând Wells Fargo Wind Holdings LLC și Metropolitan Life Insurance Company, prin care grupul aloca circa 220 de milioane de dolari americani proiectului.

Parcul eolian Prairie Rose, localizat în Rock, Minnesota, este operațional din decembrie 2012. Centrala a necesitat investiții de capital de circa 305 milioane de dolari americani, fiind susținute de acorduri de achiziție a energiei pe termen lung.

În august 2012, EGP-NA și EFS Prairie Rose au semnat un acord de contribuție de capital cu un grup condus de J. P. Morgan, incluzând Wells Fargo Wind Holdings LLC și Metropolitan Life Insurance Company, prin care grupul aloca circa 190 de milioane de dolari americani proiectului.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6853

Publicat de la data mai 23 2013. Categorii Mediu.

Zona comentariilor

Meteo în țară

15 noiembrie 2018, 17:49
 

E
Noros
9°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 9°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 81%
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:12
Apus: 16:48
Prognoza 16 noiembrie 2018
Zi
 

ENE
Precipitaţii
5°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

ENE
Precipitaţii
-1°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 7 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 07:50 si 11:00 In zona : Județul Mehedinţi: Dârvari;Județul Olt: Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Piatra-Olt, Brastavățu, Osica de Sus, Izbiceni, Fărcașele, Rusănești, Ianca, Tia Mare, Radomirești, Mărunței, Fălcoiu, Izvoarele, Găneasa, Valea Mare, Movileni, Crâmpoia, Vădăstrița, Dăneasa, Corbu, Dobrosloveni, […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 7 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 07:50 si 10:00 In zona : Județul Timiş: Lugoj, Coșteiu, Racovița, Gavojdia, Topolovățu Mare, Belinț, Darova, Victor Vlad Delamarina, Boldur, Criciova, Bârna, Ghizela; Se vor semnala : ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 7 Nr. mesajului : 3 Intre orele : 07:20 si 10:00 In zona : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Bozovici, Pojejena, Sichevița, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Socol, Cărbunari, Naidăș, Ciuchici; Se vor semnala : ceață care determină reducerea vizibilității local […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 7 Nr. mesajului : 4 Intre orele : 07:00 si 09:00 In zona : Județul Argeş: Pitești, Mioveni, Costești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bascov, Poiana Lacului, Buzoești, Băiculești, Leordeni, Coșești, Bogați, Stâlpeni, Slobozia, Vedea, Bradu, Bălilești, Ungheni, Mălureni, Țițești, Mărăcineni, Stolnici, Merișani, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 6 Nr. mesajului : 5 Intre orele : 06:50 si 09:00 In zona : Județul Mureş: Târgu Mureș, Sighișoara, Luduș, Iernut, Sângeorgiu de Mureș, Ungheni, Sâncraiu de Mureș, Pănet, Miercurea Nirajului, Cristești, Fântânele, Bălăușeri, Acățari, Crăciunești, Sânpaul, Sântana de Mureș, Gălești, Chețani, Gheorghe Doja, Ogra, Nadeș, Cuci, […]

Loto

Horoscop

 • 149.533 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team