Expoziţia artistului Ion Grigorescu: „ÎNCERCARE ASUPRA PRIVIRII ŞI ÎNŢELEGERII”

Va avea vernisajul azi, 6 iunie 2019, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, clădirea veche, et 2, începând cu ora 19:00, expoziţia de grafică şi pictură intitulată „ÎNCERCARE ASUPRA PRIVIRII ŞI ÎNŢELEGERII„, cu lucrări pe simeze semnate de Ion Grigorescu.

Va prezenta demersul artistic dr. Doina Mândru, istoric si critic de artă, președintele Filialei Critică Bucureşti a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Pentru organizarea acestei expoziţii şi-au adus sprijinul: Academia de Studii Economice, Bucureşti, Galeria Romană (ziarul Ultima Oră este partener media al galeriei), Fundaţia Anastasia şi Anemone Print.

Născut în 15 martie 1945, la București, artistul Ion Grigorescu este absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București(actuala UNARTE), secția pictură, în 1969. Din 1989 expune alături de Grupul Prolog. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Articolul face parte din ciclul ”La pas prin galeriile bucureştene”, rubrică înființată de mine și consacrată deja, din luna mai 2015, în ziarul Jurnalul Bucureștiului. Acum extind aceste sugestii și în pagina de cultură a ziarului Ultima Oră.

Claudiu Victor Gheorghiu

publicist comentator al ziarului Ultima Oră,

Senior Editor al agenţiei de presă Intell News

şi al ziarului Jurnalul Bucureștiului

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.