Expoziție aniversară ”Gratias tibi omnes per hos decem annos” (2014 – 2024)

De-a lungul acestui deceniu în care Galeria Romană s-a născut, a crescut și a împlinit 10 ani, am scris peste 140 de comunicate de presă și invitații despre tot atâtea evenimente organizate de galerie.

De data aceasta, noi, cei care v-am întâmpinat întotdeauna în capătul scărilor galeriei, vom scrie un comunicat și o invitație despre voi, toți cei care ați fost alături de noi.

Cu sentimente de mulțumire și recunoștință pentru toți artiștii prieteni ai galeriei, artiștii colaboratori, critici, istorici de artă, parteneri media, oameni de cultură, prieteni și susținători ai galeriei și pentru dumneavoastră, publicul consumator de artă, avem plăcerea de a vă invita marți, 5 martie, la ora 19:00, la o expoziție specială, compusă și panotată pe simezele galeriei în onoarea dvs.

Expoziția este deschisă în perioada 5 – 30 martie 2024.

Program galerie: Luni-vineri: 10:00 – 18:00; Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Parteneri media: Catena pentru artă, Evenimentul Zilei, Senso Arte, Intell News, Modernism, Agenția de carte, Ultima Oră, Curatorial.ro, Empower Artists, TVR 1, TVR Cultural, Propagarta, Nine O’Clock, Asti Arthotel, Ceaşca de cultură, Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Comments

comments

One thought on “Expoziție aniversară ”Gratias tibi omnes per hos decem annos” (2014 – 2024)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.