Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie ameninţă Guvernul cu proteste

Biroul Federal al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (F.N.S.A.) întrunit în şedinţă a hotărât următoarele:

1. Reînaintarea listei de revendicări şi acordarea unui termen de 10 zile reprezentanţilor Guvernului României, în vederea constituirii unei comisii formată din reprezentanţi cu putere decizională din fiecare minister, în vederea organizării unei întâlniri cu reprezentanţii F.N.S.A., pentru a discuta şi soluţiona revendicările federaţiei.

2. În cazul în care, Guvernul României va manifesta acelaşi dezinteres faţă de problemele salariaţilor din administraţia publică locală, iar întâlnirea nu va fi organizată sau va fi organizată cu desemnarea unor reprezentanţi ai ministerelor fară putere decizională, F.N.S.A. va demara procedura pentru obţinerea autorizaţiei în vederea pichetării timp de nouă zile lucrătoare consecutive a sediului Guvernului României. La această acţiune de pichetare vor participa, prin rotaţie, reprezentanţi ai sindicatelor de pe întreg teritoriul ţării, sub coordonarea unui vicepreşedinte al F.N.S.A. În tot acest timp, membrii de sindicat aparţinând federaţiei noastre vor participa, în paralel, la acţiunile organizate de către colegii din cadrul C.N.S. ,,Cartel Alfa’’.

3. În vederea redobândirii şi apărării drepturilor membrilor de sindicat din administraţia publică locală din România şi pentru reîntregirea veniturilor acestora, dacă aceste acţiuni de protest nu vor avea efectul scontat, F.N.S.A. va organiza toată gama de acţiuni de protest prevăzută de lege, care pot culmina cu declanşarea grevei generale în administraţia publică locală din România.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.