Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie ameninţă Guvernul cu proteste

Publicat: marți, 22 octombrie 2013

Biroul Federal al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (F.N.S.A.) întrunit în şedinţă a hotărât următoarele:

1. Reînaintarea listei de revendicări şi acordarea unui termen de 10 zile reprezentanţilor Guvernului României, în vederea constituirii unei comisii formată din reprezentanţi cu putere decizională din fiecare minister, în vederea organizării unei întâlniri cu reprezentanţii F.N.S.A., pentru a discuta şi soluţiona revendicările federaţiei.

2. În cazul în care, Guvernul României va manifesta acelaşi dezinteres faţă de problemele salariaţilor din administraţia publică locală, iar întâlnirea nu va fi organizată sau va fi organizată cu desemnarea unor reprezentanţi ai ministerelor fară putere decizională, F.N.S.A. va demara procedura pentru obţinerea autorizaţiei în vederea pichetării timp de nouă zile lucrătoare consecutive a sediului Guvernului României. La această acţiune de pichetare vor participa, prin rotaţie, reprezentanţi ai sindicatelor de pe întreg teritoriul ţării, sub coordonarea unui vicepreşedinte al F.N.S.A. În tot acest timp, membrii de sindicat aparţinând federaţiei noastre vor participa, în paralel, la acţiunile organizate de către colegii din cadrul C.N.S. ,,Cartel Alfa’’.

3. În vederea redobândirii şi apărării drepturilor membrilor de sindicat din administraţia publică locală din România şi pentru reîntregirea veniturilor acestora, dacă aceste acţiuni de protest nu vor avea efectul scontat, F.N.S.A. va organiza toată gama de acţiuni de protest prevăzută de lege, care pot culmina cu declanşarea grevei generale în administraţia publică locală din România.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=17210

Publicat de la data oct. 22 2013. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

17 octombrie 2019, 12:21
 

N
Ceaţă
13°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 15°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:32
Apus: 18:29
Prognoza 18 octombrie 2019
Zi
 

ESE
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h ESE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Predominant senin
9°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 17-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:05 si 03:00 In zona : Județul Tulcea; Se vor semnala : - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m

Loto

Horoscop

  • 234.288 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team