Federatia Patronatelor din Turism si Servicii deschide sezonul pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii, alături de Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus-Mangalia, organizează miercuri, 24 aprilie 2013, de la ora 10.00, masa rotundă prilejuită de deschiderea sezonului pe litoral pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai, eveniment care va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Florica din staţiunea Venus.

Masa rotundă va fi dedicată problemelor cu care se confruntă turismul de litoral din zonă şi este menită să identifice soluţii atât din partea hotelierilor, cât şi a autorităţilor, pentru a pregăti un sezon de succes în acest an.

Masa rotundă este urmată la ora 11.00 de o conferinţă de presă în care vor fi prezentate concluziile întâlnirii.

Totodată, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 Mai pentru cei care doresc să se cazeze în hoteluri de două stele, trei sau patru stele.

Tarifele din sudul litoralului pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de doua stele si ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, preturi similare cu cele de anul trecut.

Federatia arata, intr-un comunicat, ca hotelierii ofera, cu ocazia minivacantei de 1 Mai si Paste, pachete de servicii care includ spectacole, divertisment si activitati traditionale.

Pe de alta parte, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a anuntat preturile pentru programul „Vacante la tara”, derulat in perioada 14 aprilie – 15 iunie: 150 de lei pe persoana pentru pensiuni de doua margarete, respectiv 195 lei pe persoana pentru pensiuni de trei si patru margarete.

Pachetele cuprind sejururi de sase zile (duminica-vineri), cu mic dejun inclus. Preturile nu sunt insa valabile in intervalul 29 aprilie – 7 mai.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.