Fenechiu: USL ne şi avantajează din punct de vedere politic, dar ne şi dezavantajează

Relu Fenechiu preşedintele filialei ieşene a PNL a declarat, sâmbătă, că USL trebuie să se implice în promovarea proiectelor regionale, în zona Moldovei.

‘USL ne şi avantajează din punct de vedere politic, dar ne şi dezavantajează. Nimic nu ne mai împiedică să rezolvăm problemele. Nu putem spune că azi în Parlament, unde avem majoritatea, nu putem trece o decizie. Această forţă a USL trebuie pusă la treabă. Avem foarte multe proiecte pentru Moldova. Cred că această forţă reprezentată de PNL şi PSD în Moldova, cu numeroşi reprezentanţi în ministere, trebuie să ne dăm mâna pentru rezolvarea proiectelor de care Moldova are nevoie’, a declarat ministrul Transporturilor, deputatul Relu Fenechiu.

Fenechiu a vorbit la Iaşi despre proiectele majore ale oraşului.

‘Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru cel mai mare proiect, pentru unirea Moldovei de Europa, prin autostrada Iaşi-Târgu Mureş. Avem acest proiect, avem fonduri europene care pot fi accesate în perioada 2014 – 2020, dar el trebuie să reprezinte o prioritate pentru Guvern. Guvernul are foarte multe priorităţi dar mai importantă este cea care e mai în faţă’, a spus Relu Fenechiu, care a menţionat că îşi doreşte ca acest proiect să fie ‘cel mai în faţă’.

La Conferinţa Judeţeană de dare de seamă şi alegeri a PSD Iaşi participă aproximativ 700 de delegaţi din partea organizaţiilor comunale, orăşeneşti şi municipale ale PSD din judeţ.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.