Festivalul Internațional de Șah Smart Village, prima ediție

Asociația Satelor Inteligente organizează în perioada 28 august – 3 septembrie 2023 în stațiunea Saturn, prima ediție a concursului internațional de șah: “Festivalul Internațional de Șah Smart Village”

Evenimentul este important pentru iubitorii jocului de sah din întreaga lume și are ca scop promovarea șahului în rândul comunităților din zonele rurale, oferindu-le oportunitatea de a participa la turnee de șah, seminarii și ateliere de lucru.

În cadrul acestui festival, participanții au ocazia să se întâlnească cu alți jucători, să participe la evenimente sociale și culturale, să ia parte la seminarii și workshop-uri și să experimenteze frumusețea zonei turistice din sudul litoralului Municipiului Mangalia.

Evenimentul reprezinta un prilej excelent pentru schimburi de tradiții și culturi între diferite zone rurale, participanții având ocazia să interacționeze cu oameni din alte comunități și să împărtășească tradițiile și obiceiurile proprii, bază pentru o bună înțelegere și respect reciproc între culturi.

Jocul de șah este un sport practicat în întreaga lume și are o istorie lungă și bogată. Acest lucru ar putea fi un punct comun pentru toți participanții servind ca o platformă pentru socializare și dialog despre aspecte ale culturilor și tradițiilor locale.

Festivalul Internațional de Șah Smart Village este o oportunitate excelentă pentru a promova diversitatea culturală și pentru a încuraja schimburile culturale între comunități.

Competiția va avea loc la Hotel Sirena din stațiunea Saturn, în perioada 28 august – 3 septembrie 2023.

Organizator: Asociația Satelor Inteligente prin Satul Inteligent srl

Contact: Viorel Stoica, Tel. (+40)761.228.781

Email: office@smartchess.co

www.smartchess.co

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.