Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 56-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează în perioada 25 – 30 iunie 2023 PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE

Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 25 iunie 2023 prin e-mail și prin poștă la următoarele adrese:

– pe e-mail la adresa cetatearomantei@gmail.com;

– prin poştă/curier la Asociația Culturală „Cetatea Romanţei” Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr. 46A, et. 2, Târgovişte, jud. Dâmboviţa, cu menţiunea – pentru Festivalul Naţional de Romanţe „CRIZANTEMA DE AUR” 2023, Concursul de Creaţie.

Concursul de Creație este deschis atât creatorilor profesioniști (compozitori, poeți), membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori, din România, Republica Moldova și Diaspora.

Condiţiile de participare la PRESELECŢIA NAȚIONALĂ pentru Concursul de Creație a Romanţei sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.cetatearomantei.ro.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște și Asociația Culturală „Cetatea Romanței” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova.

Partener media oficial: Ultima Oră

Parteneri: Televiziunea Română, Radio România, Revista Actualitatea Muzicală a UCMR, Radio Prodiaspora.

Director artistic al Festivalului

Alina Mavrodin VASILIU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.