Festivalul National Muzical de Interpretare Vocala si Instrumentala "LIRA"

Centrul Cultural Virtual “Artist pentru Arta” in parteneriat cu Primaria Orasului Tautii-Magheraus din judetul Maramures, organizeaza intre 15 si 17 noiembrie 2013, prima editie a Festivalului National de Interpretare Vocala si Instrumentala “LIRA”.

Festivalul un eveniment cultural ce are ca scop sustinerea si promovarea talentului artistic, precum si descoperirea si promovarea interpretilor de toate varstele.

Festivalul va cuprinde 4 sectiuni diferite. Acesta este impartit in muzica usoara, populara si clasica. Pe langa aceste sectiuni, in festivalul se vor accepta si piese in prima auditie la sectiunea de Creatie.

In concurs pot participa artisti din intreaga tara, indiferent de varsta acestora. Acestia vor fi nevoiti sa treaca prima data de Preselectie, dupa care vor fi clasificati in concurs.

Vor exista o varietate de premii pentru fiecare sectiune de muzica, acordate de catre organizatori si sponsori. Pe langa premii, organizatorii vor ajuta artisti sa ajunga la emisiune tv pe un post national de televiziune.

Juriul va fi alcatuit din nume mari ale vietii culturale romanesti. Pana acum au confirmat prezenta la festival, marele interpret nevazator, dl George Nicolescu si de asemenea la sectiune de folclor, presedinte de juriu va fi o doamna a catecului popular, Angela Buciu.

Toti cei care doresc sa participe la acest eveniment se pot inscrie online printr-un formular care poate fi gasit pe site-ul oficial al festivalului, pan ape data de 13 octombrie.

“Doresc sa multumesc tuturor celor care se implica in acest proiect, sponsorilor, partenerilor si sustinatorilor cu ajutorul carora Festivalul Lira va capata culoare. Sunt sigura ca acest eveniment va ramane o traditie pentru Maramures.” ….. a spus Alina Augusta, director al Clublui C.C.V. Maramures.

www.festivalullira.weebly.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.