Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Fiica lui Tudor Vornicu prezintă De la A la… infinit la TVR 1

Publicat: marți, 24 septembrie 2013

La aproape 25 de ani de când Tudor Vornicu nu mai este, Smaranda Vornicu, fiica îndrăgitului realizator de televiziune al TVR, face, la rândul său, divertisment De la A la infinit. Din octombrie, emisiunea cu acelaşi nume produsă în urmă cu 32 de ani de Tudor Vornicu va fi prezentată şi realizată la TVR 1 de fiica lui, Smaranda, aceasta încercând să calce cu mândrie pe urmele tatălui ei în televiziune.
„Am crescut prin birourile şi pe coridoarele Televiziunii Române. I-am cunoscut pe oamenii de aur ai acestei instituţii, încă din vremurile în care arta de a face televiziune de calitate ţinea nu doar de profesionalism, ci de un fel de magie, un fel de probă de echilibru fragil, uneori periculos. Lucrul cel mai important pe care l-am învăţat de la toţi aceşti oameni extraordinari este respectul pentru telespectator. Românii ne dau din timpul şi din atenţia lor – sunt daruri extrem de preţioase, pe care trebuie să le tratăm cu responsabilitate şi să le răsplătim cum se cuvine. Din acest respect şi din această responsabilitate se construieşte, de către întreaga noastră echipă, proiectul magazinului De la A la infinit, declară Smaranda Vornicu, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de la TVR 1.
Smaranda Vornicu are 48 de ani şi a terminat Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Bucureşti. „Până în 1993, am fost Doamna Doctor şi am tratat copii (şi nu numai) cuminţi (şi nu numai). Pentru că totul în jur se schimba cu repeziciune sau poate pentru că eu mă schimbam cu tot atâta repeziciune, am reînceput să scriu poezie. Cu febrilitate, cu un fel de inocenţă redescoperită şi multă încurajare din partea prietenilor mei, Paul Shalit şi Alexandru Andrieş. Aşa a început volumul Se plâng de mine îngerii”, mărturiseşte Smaranda Vornicu.
A continuat apoi, după cum ea însăşi spune, ca account executive, jurnalist freelance, editor, manager, asociat, poet de ocazie, aventurieră în bucătărie, editor independent, croitoreasă lipsită de răbdare, sportivă leneşă, călătoare entuziastă, dependentă de pantofi şi cosmetice. În descrierea pe care şi-o face, Smaranda Vornicu nu uită să enumere nici celelalte „etape” ale vieţii sale: elevă, studentă, bloggeriţă, fumătoare, fiică, nepoată, strănepoată, soră, iubită, soţie, noră şi mamă. Din această toamnă, Smaranda Vornicu alege să urmeze paşii tatălui ei – munca în televiziune.

„De la A la infinit” a fost – încă de la începutul său – şi rămâne un proiect de televiziune extrem de ambiţios. Sunt mulţi oamenii, sunt multe întâmplările şi informaţiile care îşi vor găsi locul în acest spaţiu televizat atât de generos. Ceea ce sperăm să le unească, să le contopească într-un magazin reuşit de sâmbătă după-amiaza, sunt câteva criterii validate de Televiziunea Română de-a lungul timpului: valoarea, inteligenţa, bunul gust, bunul simţ şi utilitatea pentru telespectator. Nu este o misiune uşoară, însă este – în fond şi la urma urmei – misiunea autentică a postului de televiziune naţional”, este de părere Smaranda Vornicu, realizatoarea şi prezentatoarea noii emisiuni de la TVR 1.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=14809

Publicat de la data sept. 24 2013. Categorii CULTURĂ, MASS-MEDIA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 iunie 2019, 1:56
 

NV
Senin
21°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 77%
Vânt: 4 km/h NV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:32
Apus: 21:04
Prognoza 26 iunie 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit
31°C
Vânt: 18 km/h NE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

NNE
Senin
18°C
Vânt: 7 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 24-06-2019 Ora : 23 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 24 iunie, ora 10:30 – 25 iunie, ora 23Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică, disconfort termic       Instabilitatea […]
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 24-06-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 23:00 si 00:30 In zona : Județul Alba: zona de munte;Județul Alba: Aiud, Sebeș, Ocna Mureș, Săsciori, Unirea, Pianu, Lopadea Nouă, Stremț, Șpring, Mirăslău, Gârbova, Livezile, Câlnic, Rădești, Cut; Se vor semnala : averse care vor cumula local 25-30 […]

Loto

Horoscop

  • 216.507 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team