Food Truck Festival Bucuresti 2017

Ca si prima manifestare a parteneriatului strategic initiat in 2017 cu organizatorii celor mai importante festivaluri de food din Romania, Gourmet Entertainment – incepând cu 7 martie 2017, Carrefour România participa, ca si partener principal, la primul dintre festivalurile tematice – Food Truck Festival din Bucuresti.

În cadrul festivalului, Carrefour va fi prezent cu doua food truck-uri tematice proprii – „Say Cheese” şi „Copănel sau Aripioară”- ce ofera spre vanzare un meniu inedit alcatuit din ingrediente aflate pe rafturile magazinelor, in combinatii surprinzatoare. Acesta va avea prima oprire la Promenada Mall, în perioada 7 martie-2 aprilie 2017, alături de cele mai bune food truck-uri si van-uri din țară, cu unele dintre cele mai apreciate si savuroase propuneri de street food.

Evenimentul inaugureaza Food Truck Festival on Tour, o caravană nationala derulata pe parcursul intregului an in localitati precum Mamaia, Vama Veche si altele, menită să ofere alternative la mesele servite în oraș sau „pe tastatură”. Obiectivul turneului este continuarea promovarii culturii street food-ului.

 

A doua componenta a asocierii o reprezinta participarea Carrefour Romania in calitate de partener principal in cadrul Gourmet Festival din Bucuresti, ce va avea loc in luna iunie, care îşi propune să ofere publicului o experienţă completă, pentru toate vârstele, reunind în același loc atât iubitorii de mâncăruri fine, cât şi pe cei care doresc sa deguste diverse sortimente de băuturi, alese pe masura varietăţii culinare puse la dispoziţia vizitatorilor în timpul celei de-a doua ediţii Gourmet Festival.

Fine dining, mâncarea traditională românească, dar şi internatională, bio sau raw vegană, salad bar-urile, momentele de live cooking, concursurile culinare, degustarea de vinuri, zonele special dedicate grătarelor, dulciurilor şi băuturilor, la care se vor adăuga extra toppinguri de muzică lounge şi concerte live de jazz, electro swing sau blues – vor fi doar câteva dintre atracțiile care îi așteaptă pe vizitatori în cadrul festivalului pe durata a 3 zile.

Parte a asocierii celor doua entitati, Gourmet Entertainment si Carrefour Romania, este și Street Food Festivalcel mai important eveniment dedicat street food-ului din România, care se va extinde la nivel national, in 3 editii din orasele: Bucuresti, Constanta si Mamaia. De la food trucks, rulote, la căruţe şi biciclete, toate vor pregăti burgeri, hotdogs, tacos şi multe alte preparate interesante, spre deliciul participanților.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.