Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

FUChSIADA – spectacolul creat împreună cu publicul

Publicat: marți, 25 septembrie 2018

FUChSIADA, spectacolul ”work in progress” imaginat și regizat de Anca Maria Colțeanu după scrierile lui URMUZ și produs de Asociația Montage prin artistul Anca Maria Ciofîrlă, anunță ultimele 2 episoade de creație decoruri și costume la Teatrul Dramaturgilor Români în zilele de 25 septembrie începând cu ora 14:00 și 26 septembrie de la ora 12:00.

FUChSIADA își invită publicul să participe la definitivarea ultimelor detalii ale spectacolului care va avea premiera în data de 27 septembrie, ora 19:00 la Teatrul Dramaturgilor Români.

Spectacolul din a cărui distribuție fac parte actorii Adriana Titieni, Adelaida Zamfira, Flavia Hojda, Pavel Ulici, Răzvan Krem Alexe, Alexandru Buescu, Alexandru Sinca și Emilian Mârnea, readuce lumea lui URMUZ pe scena, într-o îmbinare perfectă a creațiilor realizate de artiști și spectatori. FUChSIADA este spectacolul la care publicul a participat activ de-a lungul a 12 episoade în care au fost create decorurile, costumele și muzica de artiștii Sofia Ovejan și Ovidiu Savu împreună cu spectatorii care s-au bucurat alături de echipa de producție de momente unice de creație, în locuri cu încărcătură simbolică pentru București și universul lui URMUZ.

Premiera din 27 septembrie este momentul în care spectatorii sunt invitați să vină să asiste la ceea ce ei au creat împreună cu artiștii spectacolului conceput de Anca Maria Colțeanu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, cu rezervare la adresa fuchsiada.montage@gmail.com.

FUChSIADA este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul Dramaturgilor Români, Muzeul Municipiului București, Casa Oamenilor de Știință și Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului
finanțării.

Mai multe informații http://galeriemontage.com/, https://fuchsilism.wordpress.com și https://www.facebook.com/FUCHSISMUL/

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=104072

Publicat de la data sept. 25 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, Cultură, CULTURĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 mai 2019, 2:55
 

VNV
Senin
15°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 15°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:42
Apus: 20:44
Prognoza 23 mai 2019
Zi
 

V
Parţial însorit
26°C
Vânt: 14 km/h V
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 9
Noapte
 

NNV
Parţial înnourat
13°C
Vânt: 4 km/h NNV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 9
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 210.577 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team