“Gala Instituţiilor de Arte”, a II-a ediţie, Centrul Cultural Reduta din Braşov

“Gala Instituţiilor de Arte” este un eveniment cultural artistic ce are ca scop susţinerea, promovarea talentului artistic, precum şi evidenţierea valorilor instituţiilor culturale din România.

Organizatorii, Asociatia Meridiane Socio-Culturale si Centrul Cultural Virtual de Informare “Artist pentru arta” au avut menirea de a aduce publicului un program vast de reprezentatii artistice cat mai complexe, adunand participanti din toate colturile tarii precum: Bucuresti, Botosani, Brasov, Piatra Neamt, Gorj, Galati, Ploiesti, Braila, Saucesti, Prahova, Sibiu, si multi altii.

Institutiile Culturale vor fi reprezentate de artistii ce au inscris in Gala momente artistice deosebite de muzica (usoara, populara, clasica), dans (popular, modern, balet), teatru, chiar si un numar de gimnastica ritmica.

In cadrul evenimentului, organizatorii au marea bucurie de a il aduce la Brasov pe maestrul Ilie Micolov care a cucerit publicul cu multi ani in urma, prin melodia “Dragoste la prima vedere”. Acesta va sustine un minunat recital pentru public. De asemenea, si-a anuntat prezenta de curand si Cristina Bondoc, interpreta de muzica si profesoara de canto, participanta la Megastar, Vocea Romaniei si finalista la Romanii au Talent.

La finalul evenimentului toate Institutiile, vor fi premiate cu distinctii speciale, iar artistii participanti vor fi medaliati. De asemenea, toti participantii vor intra in baza de date a organizatorilor urmand a fi contactati pentru diferite evenimente culturale nationale si internationale desfasurate in stagiunea 2013 – 2014.

 Evenimentul va avea loc pe data de 31 Martie 2013 de la orele 16.00

INTRAREA LA EVENIMENT ESTE LIBERA !!!

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.