Gala Premiilor Radar de Media, ediția primăvară 2014, 19 martie, ora 19:00

Cel mai important eveniment media al sezonului, Gala Premiilor Radar de Media, ediția primăvară 2014, va avea loc în data de 19 martie, ora 19:00 la Ambasad’OR Events & Leisure, eveniment inspired by PERONI.

In cadrul Galei vom premia pe cei 15 caștigatori care au fost desemnati prin vot direct exclusiv de publicul cititor din mediul online.

Campania de selecție și votare a debutat la începutul anului cu prima fază de votare, în care cititorii au putut să propună nominalizări pentru cele 15 categorii participante, structurate pe 3 domenii : televiziune, all media și showbiz. Apoi, dupa o lună de zile de votare de la fiecare categorie au fost alese primele 10 nominalizari care au mers în marea finala. Campania de votare se va încheia în data de 9 martie, iar caștigatorii îi vom afla în cadrul Galei Premiilor Radar de Media care va fi transmisă in direct pe site-ul publicației.

Detalii despre situatia voturilor aici:

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-finala-premiile-radar-de-media-editia-primavara-2014/

Gazdele evenimentului vor fi actorii Mădălina Anea și Paul Diaconescu pe care publicul telespectator i-a urmărit in serialul “Ingeri Pierduți” difuzat la Acasa TV.

In cadrul Galei Premiilor Radar de Media, ediția primăvară 2014 vom premia :
• Domeniul All Media: cel mai bun post de radio online, cea mai bună platformă de știri, cel mai bun blog, cea mai bună revistă și cea mai bună voce de radio.
• Domeniul Televiziune: cel mai bun show de divertisment, cea mai bună emisiune tv, cea mai bună emisiune informativă, cel mai bun reality show tv/sitcom , cel mai bun prezentator tv (cuplu).
• Domeniul Showbiz: cel mai bun actor, cea mai bună melodie a sezonului, cel mai bun producator muzical, cea mai sexy vedetă feminină, cea mai sexy vedetă masculină.

Show-ul Galei Premiilor Radar de Media va aduce în premieră absolută conceptul de muzică 3D oferit de Lions Beat alături de cântăreața IRRA. Pe scenă vor mai urca trupa SuperChill, What’s UP, UDDI (Dragoș Udilă) și Ruby. Atmosfera va fi întreținută de trupa Bedda Band.

Premiile Radar de Media sunt singurele premii acordate de catre o publicație online industriei mass media din România. Nominalizarile și castigatorii sunt desemnati in exclusivitate de catre publicul cititor. Premiile Radar de Media au ajuns la cea de-a cincea ediție, iar evenimentele de decernare a premiilor de până acum au reprezentat un real succes.

RADAR DE MEDIA este o publicație online independentă dedicată consumatorilor de media din Romania. Lansat în septembrie 2009, RADAR DE MEDIA a reușit în scurt timp sa devina o sursă credibilă pe segmentul său.
Zilnic, Radar de Media oferă știri, reportaje și interviuri din lumea televiziunii și a showbussines-ului de exlusivități din spatele camerelor de filmat și din redacțiile de presă, dar și din culisele unor evenimente precum Eurovision, premii de televiziune, film, muzica, informații de actualitate și din lumea sportului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.