Gala TeleMoldova Plus, 33 de ani de la înființarea televiziunii

Gala TeleMoldova Plus, la aniversarea a 33 de ani de la înființarea primei televiziuni private din Iași, este organizată miercuri 27 martie, de la ora 17:00, în Sala „Vasile Pogor“ a Palatului Roznovanu.

Gala, organizată de TeleMoldova Plus și AskroTV Londra, în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Radio MPlus FM, Primăria Municipiului Iași și Ateneul Național Iași, se va deschide cu omagierea a 106 ani de când Basarabia a votat, la 27 martie 1918, Unirea cu România și înfăptuirea unirii cu țara a românilor de pretutindeni sub genericul „Libertatea de a fi român, oriunde te-ai afla“.

În continuare va avea loc decernarea premiilor de excelență pentru ambasadori ai României din diaspora.

De asemenea, va fi lansat Postul internațional de televiziune AskroM+ Londra, ca rod al colaborării dintre TeleMoldova Plus România și AskroTV Londra.

Evenimentul va fi întregit cu momente muzicale susținute de Corul Marii Uniri din Iași, dirijor Marius Mădălin Munteanu, și de Adrian Naidin și Miron Manega, sub denumirea de „Conferință cu cântec“.

Prezentarea va fi făcută de Petronela Cotea Mihai, vicepreședinte al UZPR, Filiala Iași. Amfitrion va fi Petru Frăsilă, managerul TeleMoldova Plus.

Comments

comments

One thought on “Gala TeleMoldova Plus, 33 de ani de la înființarea televiziunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.