GALAXY Note 8.0, disponibil în magazinele din România

Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial în media digitală și în tehnologia digitală convergentă, a anunțat disponibilitatea pe piața locală a GALAXY Note 8.0, tableta de 8 inci prezentată luna trecută la Mobile World Congress. GALAXY Note 8.0 reprezintă începutul unei noi ere a tehnologiei inteligente Note, gata să împrospăteze și în România segmentul tabletelor de dimensiuni medii, ale cărei baze au fost puse de Samsung în 2010. Produsul este disponibil de la începutul lunii mai în magazinele partenerilor Samsung Electronics România.

GALAXY Note 8.0 le oferă utilizatorilor funcții adaptate unui stil de viață activ, inclusiv opțiuni multi-window – pentru împărțirea ecranului portabil de 8 inci, acces la nenumarate aplicații live, dar și o nouă generație S Pen. Note 8.0 oferă acces la o suită de șabloane S Note și la alte instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea și partajarea documentelor. Numeroase servicii noi și de conținut sunt deja instalate pentru utilizatori fără niciun cost suplimentar, incluzând, pentru prima dată pe tabletele Samsung, aplicațiile Flipboard și Awesome Note.

Design compact, conținut nou și servicii de top

Subțire și suficient de compact pentru a însoți pe toți cei care au o viață activă, oferind totodată instrumente avansate de organizare, GALAXY Note 8.0 oferă funcții performante, venind în sprijinul celor mai exigenţi utilizatori. Conceput pentru a stoca și gestiona datele personale și profesionale în mod eficient, Note 8.0 este un instrument de organizare perfect. Conținutul poate fi introdus și actualizat până la cele mai mici detalii cu ajutorul Samsung S Pen, care, printr-o simplă apăsare, oferă acces la o serie de funcții avansate ce pot recunoaște formule și forme.

 

GALAXY Note 8.0 este prevăzut cu conținut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicația Awesome Note, introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, și multiple modalități de a lua notițe, inclusiv Memo, Jurnal și liste Must-remember. Mai mult, aplicația Flipboard le permite utilizatorilor să acceseze știrile și noutățile din rețele sociale într-un format elegant și ușor de folosit, oferind posibilitatea de a previzualiza articolele cu ajutorul funcției de hover a S Pen-ului.

Optimizat pentru a ajuta exprimarea creativă, Samsung S Pen a evoluat; înlăturarea S Pen-ului din dispozitiv va lansa automat o serie de funcții utile, cum ar fi Pen Detection și Page Buddy, o caracteristică ce va activa intuitiv ecranul S Note modificat recent.

Noul S Pen poate fi folosit de utilizatori fără ca ecranul să fie atins. Prin Air View, S Pen trebuie doar să fie mișcat de-asupra ecranului pentru vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor și a agendei din S Planner, nefiind necesară deschiderea fișierelor sau a aplicațiilor. S Pen Gesture permite editarea și decuparea ușoară a imaginilor și a conținutului, în timp ce Paper Artist și Photo Note oferă posibilitatea unei personalizări artistice a fotografiilor. Funcția Reading Mode transformă GALAXY Note 8.0 în e-book reader, oferind utilizatorilor condițiile optime de lectură.

Multi-tasking-ul creativ adus de GALAXY Note 8.0 nu implică niciun efort din partea utilizatorilor, datorită funcției Dual View, care permite utilizarea unui ecran multi-funcțional. Împărțirea display-ului prin intermediul Dual View permite o funcționare optimă a unor aplicații diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului și editarea conținutului.

Specificații tehnice GALAXY Note 8.0

Rețea

HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100

Procesor

Procesor 1,6GHz A9 quad-core

Display

8” WXGA (1280×800, 189 ppi) TFT

OS

Android 4.1.2 (Jellybean)

Cameră

Principală (spate): 5 Megapixeli
Secundară (față): 1,3 Megapixeli

Video

Codec: MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, (1080p Full HD video @ 30fps)

Audio

Codec: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AC3, FLAC

Căști 3,5mm, Stereo Speaker

Funcții optimizate pentru S Pen

S Pen Experience

– S Note, S Planner, Email with hand-writing integration

– Quick Command, Easy Clip, Photo Note, Paper Artist

Air View

Popup Note, Popup Video

Shape Match, Formula Match, Idea Sketch

Funcții Sharing

Samsung AllShare Play

Samsung AllShare Cast(WiFi Display) – Mirroring & Extension

Samsung AllShare Framework

Funcții & Servicii

Samsung Apps

Samsung Kies /Samsung Kies Air

Samsung TouchWiz / Samsung L!ve Panel

Samsung Hub

– Game Hub

– Learning Hub / Readers Hub / Music Hub / Video Hub/ Media Hub(US only)

Samsung ChatOn (version 2.0)

Smart Stay, Direct Call

Page Buddy/ Tag Buddy/ Word Buddy

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies

Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation, Google Downloads

Awesome Note

Flipboard

GPS

A-GPS + GLONASS (versiunea 3G)

Conectivitate

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0

Senzori

Accelerometru, Digital Compass, Proximity

Memorie

2GB (RAM), 16/32GB

microSD (up to 64GB)

Dimensiuni

210,8 X 135,9mm, 338g (3G Version)

Baterie

Baterie standard, Li-ion 4.600mAh

* Disponibilitatea funcției de apel vocal poate diferi în funcție de țară

* Disponibilitatea serviciilor Samsung Hub și Google poate diferi în funcție de țară.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilire a prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

* Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation și Google Downloads sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.