Geoană spune că nu a folosit bani de la CAS în campania electorală

„Nu am auzit în viaţa mea de o bazaconie, o scorneală mai mare decât asta (…) Cum poate să spună cineva că am furat banii pacienţilor? De unde până unde aşa ceva? (…)Nu ştiu cine este medicul. Divulgaţi numele, pentru că îmi afectează mie imaginea. Am muncit toată viaţa onest”, a declarat Mircea Geoană, vineri,  la România TV.

„Este o cumplită invenţie. Cum poate cineva să se gândească la aşa ceva. Nu este absolut nimic adevărat. Îmi provoacă atât de multă scârbă şi indignare”, a mai spus Geoană.

Doctorul care l-a implicat pe Geoană în acest scandal este acuzat că a prescris medicamente scumpe unor bolnavi fictivi, iar reţetele erau ulterior decontate la Casa de Asigurări de Sănătate de reprezentantul unei farmacii. El spune, însă, că banii au făcut picioare şi au luat-o spre politicieni.

„Atunci a fost Bazac (Ion Bazac – ministrul Sănătăţii), din câte ştiu eu. Farmaciile şi-au cerut banii pentru asta. Era campania lui Mircea Geoană. N-au avut bani şi se luau de la Casă şi se dădeau în campania electorală”, a declarat medicul.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.